The Interview. Hoax? Taškařice ve světovém formátu? Sázka?

The Interview. Hoax? Taškařice ve světovém formátu? Sázka?
Koledují si "západní kapitalistický svině"?
Před více než dvaceti lety jsem vyhlásil konkurs na partnery Českého lva. Dnes nemyslitelná věc. Žádná ČFTA, tu jsem založil až o tři roky později, byl jsem režisérem i producentem, zakladatelem, hra se dala hrát a my si vybírali partnery na doposud neexistující ceny. Vyšlo to a zájem byl velký. Vše se dá obrátit, vymyslet. Jen mít odvahu.
interview-hoax-taskarice-ve-svetovem-formatu-sazka
"Steve Buscemi" na Českém lvu.
Bavili jsme se, udělali show, která měla ironizovat vážnost, podobně jako Zlaté glóby či Oscar. Nápady na recesi chodily samy. Tak třeba sedím v restauraci a tam vidím číšníka podobného Steve Buscemimu, tak za něj na Českých lvech předával cenu, publikum tleskalo, Lucerna jásala a aplaudovala neznámému číšníkovi, který si užíval svých pár minut slávy na cizí účet. Jiřina Bohdalová tenkrát později dodala, že stačilo už jen vstát a pak si ty nohy uřezat.
James Franco
Podvedli jsme všechny? I prezidenta:)? Kterého? | distributor
Možná, že si je bude jednou muset uřezat i Barack Obama, když si myslel, že James Franco a Seth Rogen jsou opravdu v nouzi, jako celé Sony. Prostě bych nikdy takovému lacinému triku nenaletěl, zejména po filmech se Sachou Baronem Cohenem, který se vysmívá celému světu. Nakonec možná Interview nebude až zas tak dobré, jako samotný nápad, tak se pro propagaci snímku něco musí udělat. Povedlo se to víc, než se možná čekalo. Problém je, že teď už se nedá cuknout a Sony bude muset držet basu, že to byl opravdu problém.
Seth Rogen, James Franco
The Interview
Ono se totiž šuškalo, že díky hackerům z KLDR nastane konec legrace a film se dá do trezoru. Dále bylo už dohodnuto, na základě požadavků hackerů, že Borat Sagdijev ( Sacha Baron Cohen ) bude vydán na nucené pohlavní práce Kazachům, za urážky jejich rodné vlasti. Dále se měl obětovat Ricky Gervais za své show, které se týkalo nacistů a holocaustu. Hackeři požadovali, aby byl zabit Židovským podzemím, které ale bohužel v roce 1984 skončilo.
Malér. Uvažovalo se tedy, že by právě Ricky Gervais a navíc všichni členové Monty Python běželi překážkový závod s odjištěným granátem, ve skafandrech a navíc jako maratón. Švihlá chůze měla být zakázána. S tím už britská vláda, po souhlasu USA, předběžně souhlasila. Jenže Interview nakonec po všech spekulacích jde do kin s větší slávou a odhodláním. Světe div se.
Ricky Gervais
Cemetery Junction | Columbia TriStar
Takže klobouk dolů a pak zase nahoru? Interview si pohrálo s celým světem, jen aby na sebe strhlo pozornost. Jasně, KLDR chtěla zaútočit na americké multiplexy, popcorn a limonády. Jsem zvědavý, až se film bude pouštět v sousední Jižní Koreji, co se stane po těch letech izolace. Asi nic.
Seth Rogen, James Franco
Koledují si "západní kapitalistický svině"?
Každopádně zajímavé a uvidíme, kdo si vtipně rýpne do IS. Ale to asi po té, až všechno kolem IS skončí, stejně jako to bylo s humorem o nacistech. Tam, kde končí humor, začíná teror. Vynikající teploměr tolerance a svobody.
Sázím se, že to byla jen taškařice a producentský švindl. Hoax. Každopádně za fámu gratuluji. Podvedla se? Tedy povedla se? Prostě takové vánoční překvapení.