Krotitelé duchů: Vyjma ženské týmovky se možná dočkáme i mužského spin-offu

Krotitelé duchů: Vyjma ženské týmovky se možná dočkáme i mužského spin-offu
Ten dostal na starost režisér Paul Feig (Ženy sobě), přičemž bychom se měli dočkat žen v hlavních rolích. Předběžně se mluví o premiéře v roce 2016 a díky uniklé korespondenci Sony víme řadu novinek. A není toho málo.
Přestože se do téhle chvíle mluvilo jen o ženách, měl by mít ve filmu důležitou roli i muž, jehož by si rád zahrál Ryan Gosling. Pokud jde o herečky, které by duchy naháněly, ve hře jsou Emma Stone, Jennifer Lawrence, Lizzy Kaplan, Melissa McCarthy, Amy Schumer a Rebel Wilson. Všechny prý projevily zájem. Ironií osudu je, že přestože se již dlouhou dobu mluví o restartu, emaily zmiňují i jednání s Billem Murraym o návratu a to, že kdyby se mu za žádnou cenu nechtělo, možná by ho k zopakování role mohly dotlačit soudy. K tomu snad nedojde, protože herec, který na place „prostě musí díky žalobě být“, většinou nevytváří pohodové pracovní prostředí.
Zatím není oficiálně potvrzené, o čem film bude, v korespondenci byl nicméně jeden koncept a nezní vyloženě špatně. V nastíněném příběhu nemá lidstvo s duchy zatím žádné zkušenosti. Když je popravován hlavní záporák (studio by rádo ukecalo Petera Dinklagea), dojde k obrovské bouři a ta skrz elektrické křeslo vytvoří ducha, který může povolat další duchy. Po vzoru série Noc v muzeu by duchové mohli být nejrůznější oživlé slavné historické osobnosti. Krotitelky budou proti duchům bojovat výrazně modernější technikou než jejich předchůdci, současně ale nebudou mít oficiální podporu vlády, neboť ta bude existenci duchů popírat.
Krotitelé duchů se navíc možná budou větvit a nabízet různé hrdiny v různých filmech. V létě projevil o sérii zájem Channing Tatum, který by rád "krotil" s kamarádem Chrisem Prattem. Taková dvojka má komerční potenciál, takže se rýsuje možnost spin-offu, v němž bychom sledovali jiné postavy, ale ve stejném světě (a filmy by se doplňovaly). Jsou to docela divoké myšlenky k značce, která se už čtvrt století marně snaží o další díl. Ale třeba to studiu tentokrát vyjde a čeká nás opravdu zábavná a propracovaná série.