Alvin a Chipmunkové dostanou čtvrtý díl. Proč? Protože můžou.

Alvin a Chipmunkové dostanou čtvrtý díl. Proč? Protože můžou.
Jeden by čekal, že se diváci poučí, ale druhý díl byl ještě úspěšnější a vydělal 443 milionů. U trojky konečně všem začalo docházet, že by mohli s penězi dělat něco užitečnějšího a šlo o nejméně úspěšný díl série. V tomhle případě to nicméně pořád znamenalo 342 milionů. No a když máte lajdácky odvedenou sérii pro celou rodinu, která celosvětově vydělá přes miliardu dolarů, dá se očekávat, že se jí jen tak nevzdáte. Takže bude čtyřka.
Nevíme sice, o čem film bude, ale ponese název Alvin and the Chipmunks: Road Chip, což dává tušit, že se trojice hlodavců vydá na hudební tůru. The Hollywood Reporter uvedl, že snímek natočí Walt Becker (obstojní Divočáci) podle scénáře Adama Sztykiela (Na doraz) a Randiho Mayema Singera (Mrs. Doubtfire - Táta v sukni). Teď by ve vás mohlo začít hlodat semínko pochybnosti, že s takovým týmem by mohla být čtyřka docela použitelná. Pro tuhle sérii ale bohužel vždy bylo příhodné, že k ní byli povoláni poměrně schopní lidé, aby názorně ukázali, jak si lze vybrat nejslabší tvůrčí chvilku.
Čtyřka bude přirozeně opětovnou kombinací CGI postaviček s hraným zbytkem, přičemž do kin by měla doputovat 16. prosince 2016. Ten samý rok (v srpnu) mimochodem vtrhne do sálů i pokračování příšerných Šmoulů, kteří - bůh ví proč - také ve velkém vydělávají. Takže rodiče, mějte se na pozoru. Za dva roky vás čekají minimálně dvě bolestivé návštěvy kina. Good Luck.