Fanoušci Hobita se sejdou v pražském kině PREMIERE CINEMAS

Fanoušci Hobita se sejdou v pražském kině PREMIERE CINEMAS
Z loňského setkání fanoušků trilogie Hobit.
Kino na projekci přivítá přes čtyři stovky elfů, trpaslíků či skřetů z celé České republiky. Fanoušci v tematických kostýmech shlédnou film v revolučním prostorovém zvuku Dolby Atmos, který je zvukovým ekvivalentem 3D verze filmu. Je tedy skutečně na co se těšit.
fanousci-hobita-se-sejdou-v-prazskem-kine-premiere-cinemas-6
Z loňského setkání fanoušků trilogie Hobit.
V současné době největší akce pro kostýmované fandy v Premiere Cinemas byla původně jen setkáním několika přátel. „Původně jsme chtěli jako parta kamarádů vyrazit na promítání prvního Hobita v kostýmech jen tak pro legraci. Postupně se k nám začali přidávat i další přátelé a známí, za týden nás již bylo 150. Proto jsme se rozhodli udělat z toho větší akci pro co nejvíce fanoušků – a na první díl jich ve finále přišlo na 300“, říká o začátcích této tradice organizátorka akce Anna Šišková.
Hlavní projekce Hobita: Bitvy pěti armád, které se zúčastní fanoušci v kostýmech, se uskuteční v sobotu 13. 12. od 19:00. Jestli se náhodou budete toulat po chodbách kina a natrefíte na tlupu skřetů, nelekněte se. Elfové budou opodál a určitě vám přispěchají na pomoc.
fanousci-hobita-se-sejdou-v-prazskem-kine-premiere-cinemas-9
Z loňského setkání fanoušků trilogie Hobit.
Další fotky z loňského setkání fanoušků si prohlédněte v galerii článku.