Seznamte se s postavami záporácké týmovky Suicide Squad

Seznamte se s postavami záporácké týmovky Suicide Squad
Will Smith jako Deadshot
seznamte-se-s-postavami-zaporacke-tymovky-suicide-squad-3
Deadshot je jedním z nejlepších zabijáků na světě, který proslul pro své přesné zásahy. Je drsný, fatalistický a nemá s nikým žádné slitování. 
Jared Leto jako Joker
seznamte-se-s-postavami-zaporacke-tymovky-suicide-squad-2
Jokera snad ani nemusíme podrobněji představovat, jelikož ho dobře známe z Temného rytíře a také ze staršího Batmana Tima Burtona. Jde o šíleného, leč zatraceně chytrého protivníka, se nímž si není radno zahrávat.
Tom Hardy jako Rick Flag
seznamte-se-s-postavami-zaporacke-tymovky-suicide-squad-1
Rick Flag je kápo záporácké týmovky Suicide Squad. Kdysi býval pilotem v armádě. Tam dokázal řídit jakékoli auto, tank, letadlo či stíhačku a ačkoliv není Flag mistr bojových umění, rozhodně dokáže i v kontaktním boji nepřítele potrápit. Také je skvělým taktickým expertem a vždy, když je potřeba, umí přijít s efektivním, leč neortodoxním strategickým plánem.

Margot Robbie jako Harley Quinn
seznamte-se-s-postavami-zaporacke-tymovky-suicide-squad
Harley Quinn je jednou z nejlepších postav, které byly v rámci komiksového universa vytvořeny. Původně bývala psychiatričkou v Arkhamské věznici, kde se však zamilovala do svého pacienta, jímž byl démonický Joker. Poté zešílela a vydala se s populárním záporákem na dráhu zločinu jako Harley Quinn. Je to perverzní a sexy ďáblice - smrtelně nebezpečná kombinace!
Jai Courtney jako Boomerang
seznamte-se-s-postavami-zaporacke-tymovky-suicide-squad-4
V komiksech je známý jako Captain Boomerang. Boomerang je zdatný bojovník a odborník v oblasti tvorby a použití složitých bumerangů své vlastní výroby. Používá je místo normálních zbraní a je jimi doslova posedlý.
Cara Delevingne jako Enchantress
seznamte-se-s-postavami-zaporacke-tymovky-suicide-squad-5
Enchantress se umí proměnit ve velmi mocnou čarodějku po vyřčení zaklínadla. Dokáže léčit, procházet zdmi a je neuvěřitelně silná.