Star Trek 3 a nová Vrána přišly o režiséry

Star Trek 3 a nová Vrána přišly o režiséry
Luke Evans
Nakonec cuklo - Roberto Orci již není režisérem Star Treku 3. Proč? O tom se taktně mlčí, ale v Paramountu si pravděpodobně spočítali, že není příliš rozumné svěřit třetí díl oblíbené série do rukou někoho, kdo ještě nic nenatočil. Což je něco, co jim asi mělo být jasné od naprostého začátku. Jedním z údajných důvodů, že "to nedopadlo", je prý i Orciho scénář. Ten podle nepotvrzených zpráv studio nenadchl, což vedlo nejen k jeho zamítnutí, ale i Orciho "odejmutí" z pozice režiséra. Ať je pravda jakákoli, Orci je oficiálně z kola ven a nadále se bude na filmu podílet jen jako producent.
Ještě hůře je na tom remake Vrány, který vzniká již řadu let. Dva měsíce zpátky se studio kasalo, že je vše konečně připravené, snímek natočí režisér F. Javier Gutiérrez a v hlavní roli se blýskne Luke Evans. A ani to už neplatí.
Luke Evans
Luke Evans
Novým režisérem má být jistý Corin Hardy, autor řady hudebních videoklipů, krátkometrážního animovaného filmu Butterfly a mysteriózního thrilleru The Hallow (což je Hardyho celovečerní debut), jehož premiéra se je plánovaná na začátek příštího roku na mezinárodním filmovém festivalu Sundance. Změna režiséra přirozeně projekt pozdrží, což se nelíbí Luku Evansovi. Ten má dle svých slov řadu zajímavých projektů před sebou a nebude je oddalovat kvůli nové Vráně. Jeho účast již proto není zdaleka stoprocentní.
Shrnuto, podtrženo, je lepší u obou filmů počítat s tím, že je ještě nějakou dobu v kinech neuvidíme. Níže se můžete podívat na zmíněný Butterfly.
Corin Hardy