První pohled na Bryana Cranstona jako scenáristu Trumba

První pohled na Bryana Cranstona jako scenáristu Trumba
Bryan Cranston jako Trumbo v připravovaném filmu o slavném scenáristovi.
Kromě Trumbova životního příběhu se podíváme i na dobu, v níž tvořil. Šlo o éru, kdy byl největším nepřítelem společnosti komunista. Seznámíme se i s kapacitami té doby jako Edward G. Robinson, Kirk Douglas a John Wayne.
Role Daltona Trumba se ujal Bryan Cranston a právě tohoto herce si nyní můžeme prohlédnout na první oficiální fotografii z filmu.
prvni-pohled-na-bryana-cranstona-jako-scenaristu-trumba
Bryan Cranston jako Trumbo v připravovaném filmu o slavném scenáristovi.
Pokud je vám jméno Trumbo neznámé, vězte, že stojí za scénáři k takovým klasickým filmům jako je Spartakus, Prázdniny v Římě, Motýlek a dalších ceněných kousků. Zároveň byl jedním z těch, jejichž další díla nikdy nespatřila světlo světa, neboť měl v roce 1947 kontakty s Komunistickou stranou. Společnost Hollywoodu ho odsunula do ústraní a Trumbo musel nakonec své scénáře tvořit pod pseudonymem. Jeho práce na Spartakovi z roku 1960 je dílem přátelství s Kirkem Douglasem, který měl takový vliv, že si ho jako scenáristu mohl prosadit, i když se od něj ostatní raději distancovali.
V dalších rolích se představí Diane Lane jako Trumbova manželka Cleo a Elle Fanning v roli dcery. Michael Stuhlbarg si zahraje Edwarda G. Robinsona a David James Elliott slavného Johna Waynea. Kirka Douglase ztvární Dean O'Gorman a můžeme se těšit i na Johna Goodmana, Helen Mirren a Alana Tudyka. Natáčení probíhá v New Orleans. Film režíruje Jay Roach.