Kate Beckinsale se sérií Underworld zdaleka neskončila

Kate Beckinsale se sérií Underworld zdaleka neskončila
Underworld | 2003 Subterranean Productions LLC.
Poslední díl s podtitulem Probuzení vydělal 160 milionů dolarů celosvětově, což z něj dělá nejúspěšnější kus série. A nebylo to vítězství nezasloužené. Milovnice Twilight prvků sice mudrovaly nad tím, že se vytratila romantická linie, tu však nahradila vrchovatá porce stylové akce s vydatnou dávkou krve. Navzdory úspěchu se překvapivě nezačalo hned připravovat pokračování.
Místo toho nedávno vyšlo najevo, že dojde na spin-off, který se zaměří na postavu Davida (Theo James). Nakonec je všechno trochu jinak. Len Wiseman, duchovní otec série, režisér prvních dvou dílů a proklatý šťastlivec (je totiž i manželem Kate Beckinsale) na newyorském Comic Conu uvedl, že nás čeká hned několik spin-offů, televizní seriál i přímé pokračování s jeho milovanou ženou. Smyslem toho všeho je vytvořit komplexní universum, v němž si půjdou lykani a upíři po krku a kde nebude nouze o různorodé hrdiny.
Hlavní každopádně je, že se s Kate počítá a že se její sexy Selena (kardiaci by ji v tom těsném oblečku rozhodně neměli vidět) vrátí, aby znovu rozdávala rány. Pokud to bude v duchu Probuzení, rád si to v kině vychutnám.