Záhadná sci-fi Tomorrowland má první fotky, český název a datum premiéry

Záhadná sci-fi Tomorrowland má první fotky, český název a datum premiéry
"Co jsou Bradavice pro magii, to je Tomorrowland pro vědu. Obě destinace je snadné najít, když do nich patříte, ale ne, když jste civil," uvedl scénárista snímku Damon Lindelof. "Walt Disney je ve filmu zmiňován jako někdo, kdo se na vzniku tajemného místa zvaného Tomorrowland podílel jako velký vizionář a milovník vesmírného cestování, raket a měst budoucnosti."
Hlavní hrdinkou příběhu je dívka jménem Casey Newtonová (Britt Robertson), která najde záhadný špendlík ukazující Tomorrowland.
zahadna-sci-fi-tomorrowland-se-predstavuje-na-prvnich-fotkach-2
"Ve špendlíku je ukryta technologie, jedná se o špendlík, jenž se nosí v klopě. Když se ho dotknete, máte iluzi, že se fyzicky přenesete na jiné místo. Tak Casey poprvé uvidí Tomorrowland," dodal Lindelof. "Casey je obyčejný smrtelník, viděla něco, co by neměla." Právě postavu Casey svede osud dohromady s Frankem Walkerem, bývalým dětským géniem (George Clooney). Společně pak hledají cestu k záhadě Tomorrowlandu.
V dalších rolích se představí Hugh Laurie, Raffey Cassidy, Thomas Robinson, Kathryn Hahn, Judy Freer a Pierce Gagnon. Snímek bude do českých kin uveden 21. května 2015 pod názvem Země zítřka.