William Shatner aka původní kapitán Kirk si možná střihne cameo ve Star Treku 3

William Shatner aka původní kapitán Kirk si možná střihne cameo ve Star Treku 3
Již v původním nástřelu Star Treku z roku 2009 bylo zahrnuto Shatnerovo cameo, tvůrci ale nakonec jeho postavu ze scénáře vyhodili. Nyní sílí šance, že se legenda Star Treku (a pro některé z nás i seriálu Boston Legal) mihne v připravované trojce. Konkrétně by se na plátně sešla se starým parťákem Nimoyem, což by bylo setkání, za které by se fanoušci nejspíš nezlobili.
Je nicméně otázkou, jestli je tenhle scénář vůbec uskutečnitelný. V prvé řadě není jasné, jak by se starý (respektive původní) Kirk do příběhu zakomponoval. Filmem z roku 2009 vznikla nová časová linie, do které Spock přicestoval na jejím počátku a proto v ní nadále přetrvává. Starý Kirk nicméně v téhle dějové rovině neexistuje, takže by znovu muselo dojít na nějaké časové veletoče. Což asi nebude pro tvůrce filmu tak velký problém...
william-shatner-aka-puvodni-kapitan-kirk-si-mozna-strihne-cameo-ve-star-treku-3
... jako získání samotného Shatnera. Herec byl vždy známý potížista, jehož talent šel ruku v ruce s arogantním přístupem. Ostatně, takový Nimoy (a nejen on) ho měl během natáčení původního Star Treku doslova plné zuby. Na druhou stranu už má Shatner své největší úspěchy za sebou, takže by s ním mohla být řeč. A samozřejmě půjde o peníze. O ty jde vždycky.
Slovo je ale třeba dát hlavně trekkies. Co říkáte, chcete Shatnera ve trojce?
Obrázek článku