Dave Bautista alias Drax ze Strážců Galaxie si možná střihne významnou roli v Avengers 3

Dave Bautista alias Drax ze Strážců Galaxie si možná střihne významnou roli v Avengers 3
Strážci Galaxie | concept art
Všichni od Draxe očekávali tupého namakaného hrdinu, který se bude za ostatními Strážci jen courat a nikoho nezaujme. Opak je pravdou. Na internetu se rozpoutala diskuze, že by si Drax mohl střihnout velkou roli ve třetím dílu Avengers. Propojil by tyto dva marvelácké světy, což by byla spektakulární podívaná (ano, opravdu jsem použil slovo spektakulární).
Strážci Galaxie
Dave Bautista - Strážci Galaxie
Ačkoli nebylo natáčení Avengers 3 doposud potvrzeno, Bautista zmínil, že si nedávno sedl s hlavouny od Marvelu. A došla řeč i na spolupráci se skupinkou hrdinů, kteří chránili svět před armádou Lokiho. Samozřejmě, nic není vytesáno do kamene, ale měli bychom na tuto informaci brát zřetel (a jásat), neboť vidět mluvícího mývala jak hláškuje s Robertem Downey Jr. (Nebo Tony Starkem? Pořád si je pletu.) by rozhodně stálo za to.
Robert Downey jr.
Je nicméně jasné, že se obě filmové série nakonec jednou propojí. Ostatně, Strážci Galaxie i Avengers bojovali prakticky s tím samým padouchem, Thanosem. (SPOILER) A právě ranař Drax nakonec v komiksech Thanose zabije, takže opravdu hraje veledůležitou roli. (KONEC SPOILERU)
Doufejme, že se brzy od oblíbeného komiksové studia dozvíme více.