Natáčení Resident Evil: The Final Chapter se odkládá kvůli radostné události

Natáčení Resident Evil: The Final Chapter se odkládá kvůli radostné události
| HCE
Natáčení v pořadí již šestého a dle tvůrců i posledního snímku z úspěšné série Resident Evil se odkládá. Na svém Facebooku to potvrdila sama herečka Milla Jovovich. Důvod? Se svým manželem Paulem W.S. Andersonem, který je současně tvůrcem celé série, totiž čeká druhé dítě.
Šťastné pondělí vám všem! Tohle měla být původně zpráva o tom, jak jsem nadšená z letu do Kapského města kvůli začátku natáčení Resident Evil: The Final Chapter. Ale…můj manžel Paul a já jsme právě zjistili, že čekáme další dítě!!!
nataceni-resident-evil-the-final-chapter-se-odklada-kvuli-radostne-udalosti
Po dlouhé diskuzi jsme se nakonec rozhodli, že bude v nejlepším zájmu všech, když počkáme až se dítě narodí, než začneme s přípravou RE filmu. Vzhledem ke kaskadérským kouskům a mému stále rostoucí břicho jsme došli k tomu, že těhotenství a zabíjení zombie není ta nejlepší kombinace! Dokážu si představit, že jediná věc, kterou budu v blízké době zabíjet, je nekonečná zásoba muffinů.
Chtěla bych také poděkovat všem, kteří již nyní tvrdě pracovali v Jižní Africe na filmu a moc se těšíme na spolupráci s vámi příští léto. A když dorazíme, doufáme, že přivezme i našeho nového člena rodiny!"
Natáčení finální kapitoly se tedy odkládá. Ale z dobrého důvodu, nemyslíte?