Skončí Michael Bay konečně s Transformery?

Skončí Michael Bay konečně s Transformery?
Michael Bay
Již během jejího natáčení Bay řekl, že půjde o jeho poslední díl, kterým chce naznačit nový směr série, aby se měli další tvůrci čeho chytnout. Během premiéry samozřejmě otočil na „nic není jisté, jak to bude dál“, přičemž producenti veleúspěšné série měli jasno v tom, že u série zůstane. Ostatně, dostatečně tučný šek dokáže k návratu přemluvit prakticky kohokoli.
Mark Wahlberg, Michael Bay
Michael Bay na place Transformers
Teď už je propagační kolečko okolo Zániku za námi a Bay si zase může říkat, co chce. A tak v jednom z posledních rozhovorů projevil důvěru v to, že tentokrát už se skutečně povede sérii předat novému režisérovi a on se bude moci zaměřit na jiné projekty. Pokud doufáte v Mizery 3, musíme vás zklamat. Bay by rád zkusil něco nového, co ještě nedělal, přičemž má prý v šuplíku hned několik zajímavých příběhů. Jedním z vysněných projektů je údajně dokument o ilegálním vybíjení slonů…
...ano, to skutečně řekl.
Vše se bude samozřejmě odvíjet od toho, zda dá Michael Bay opravdu sérii vale. Krimi Pot a Krev ukázalo, že v něm stále ještě přežil onen hravý tvůrce, který dokáže i s málem čarovat. A co si budeme povídat, z Transformers tahle jiskra už dávno patrná není. Tak snad na to střídání konečně dojde.