Zack Snyder se hrdinně zastává vládce moří, Aquamana

Zack Snyder se hrdinně zastává vládce moří, Aquamana
Zack Snyder je nových Jossem Whedonem DC vesmíru a momentálně pracuje na komiksovce, která má DC vrátit zpátky do sedla, nebo alespoň s Marvelem vyrovnat skóre. A to nebude vůbec lehké. Proto je důležité plánování dopředu, mystifikace fanoušků (neboť co nás baví více, než-li být překvapeni) a mimo jiné i obrana jeho filmových a komiksových charakterů.
zack-snyder-se-hrdinne-zastava-vladce-mori-aquamana
Proto, když na radiové stanici slyšel moderátory pomlouvat Aquamana, nemohl si pomoci a zastal se ho.
"Nechci o mém filmu nic prozradit, ale musíte si uvědomit, že Aquaman má dost cool schopnosti. Vím, že většina lidí si řekne: Jo, to, že umí mluvit s rybami, je opravdu pecka. Ale uvědomte si, že Aquaman má u sebe pořád svůj trojzubec, který dokáže proniknout i Supermanovou kůží. Takto je to v komiksu. Navíc se pořád pohybuje v neskutečných hloubkách oceánu a padá na něj nepopsatelná tíha. Takže když vyplave na povrch, má sílu jako nikdo a dává to znát."
Jason Momoa
Barbar Conan | 2011 - Lionsgate, Inc.
No, uvidíme, zda to fanoušky přiměje brát Aquamena jako opravdového superhrdinu. Je vidět, že Snyder si své práce a odpovědnosti váží. Spekuluje se o tom, že Aquaman dostane cameo roličku už v Batmanovi v Supermanovi. A i když Jason Momoa o tom, že by si ho měl zahrát, pořád mlží, myslím, že nikdo jiný by komiksové nadšence nedokázal přesvědčit lépe než-li právě on.