Nevěsta Uma Thurman se vydá na třetí, animovanou misi. Snímek Kill Bill: The Whole Bloody Affair uvidíme příští rok.

Nevěsta Uma Thurman se vydá na třetí, animovanou misi. Snímek Kill Bill: The Whole Bloody Affair uvidíme příští rok.
Kill Bill | Miramax
Uma Thurman
Kill Bill | Miramax
Původní čtyřhodinovou verzi filmu Kill Bill představil Quentin Tarantino v roce 2003 na filmovém festivalu v Cannes. Producent snímku, společnost The Weinstein Company, nicméně Tarantina přesvědčil, aby film přestříhal do dvou dílů. Šikovný tah, podobně jako třeba v případě nedávno uváděné Nymfomanky.
Fanoušci však mají sloní pamět, takže se při Tarantinově letošní návštěvě Comic-Conu stočila otázka i na Kill Billa s půlhodinovou animovanou verzí. Tarantino uvedl, že animovaná část filmu je hotova. Zakázku prý bezplatně zrealizovala společnost z nejpovolanějších, japonské anime studio I.G.
Quentin Tarantino
Quentin Tarantino
Dejme slovo Quentinovi: "Ještě v době, kdy měl být Kill Bill jedním filmem, jsem napsal poměrně dlouhou scénu v anime stylu. Japonské anime studio I.G. to nestíhalo. Navíc bylo toho názoru, že třicetiminutová anime sekvence je moc dlouhá. Neprotestoval jsem. Měl jsem tu část scénáře rád, ale mohli jsme ji vynechat. Ale když jsme později mluvili o verzi Kill Billa: The Whole Bloody Affair, lidé ze studia to prostě realizovali, aniž by dostali zaplaceno. Což bylo ohromné. S lidmi z The Weinstein Company jsme o uvedení mluvili. Někdy příští rok, ve vybraných kinech, bychom snímek promítali."
Osm hrozných
Co Quentin na Comic-Conu ještě řekl? The Hateful Eight (2015) bude! Přestože scénář k jeho dalšímu westernu unikl na internet. Od žaloby na společnost Gawker Media a portál Anonfiles.com, kde byl scénář ke stažení, autor nakonec upustil. Točit se začne ještě letos.