Slavní herci, s nimiž všichni neradi pracují

Slavní herci, s nimiž všichni neradi pracují
I mezi nimi se najde partička těch, které sice milují davy fanoušků po celém světě, ale jejich kolegové jim jdou raději z cesty. Zde je 11 příkladů:
Gene Hackman - Gene byl hlavním problémem, s nímž se musel vypořádat štáb během natáčení snímku Taková zvláštní rodinka. Většina herců si dodnes pamatuje, jak vulgárně označoval scénáristu a slovně napadl i režiséra Wese Andersona. Sám režisér a dokonce i herečka Gwyneth Paltrow zpětně přiznali, že se s Hackmanem doslova báli pracovat. Dodnes platí, že jakmile se herci sejdou, nebaví se o filmu, ale o Hackmanovi.
A že o něm od daného snímku neslyšeli jim vážně nijak nevadí.
Gene Hackman, Sigourney Weaver
Lindsay Lohan - o výstřelcích této mladé (kdysi nadějné) herečky bylo popsáno mnoho stránek a tak není příliš divu, že ani Lindsay nepatří mezi lidi, se kterými by někdo rád pracoval. Tvůrcům seriálu Anger Management stačily jen dva dny, aby pochopili, že Lindsay bude jako osina v zadku. Herečka zdržovala natáčení a celé dny jen vysedávala ve svém karavanu.
Protivný sprostý holky
Protivný sprostý holky | Paramount Pictures
William Shatner - je podle všeho pěkný egocentrický hajzlík. Nedostatek taktu předvedl například při rozlučkové události pro jeho hereckého kolegu Jamese Doohana, kterému byl diagnostikován Alzheimer několik měsíců před smrtí a Shatner otevřeně komentátorovi akce řekl, že nic takového dělat nechce a s blbostmi kolem Alzheimera nechce mít nic společného. Častokrát navíc odmítal pracovat podle scénáře i během natáčení Star Treku.
William Shatner, James Spader
Kauzy z Bostonu
Christian Bale - známý herec je autorem asi nejznámějšího výbuchu během natáčení, kdy nadával na kameramana Shanea Hurlbuta během natáčení Terminator: Salvation, protože mu přerušil silnou hereckou sekvenci.
Bryce Dallas Howard, Christian Bale
Terminator Salvation | Sony
Bruce Willis - Willise nemůže od natáčení snímku Poldové ani cítit kultovní režisér Kevin Smith. Ten celé natáčení s touto akční hvězdou označil za nervy drásající událost. Herec ho navíc naštval i tím, že se odmítl aktivně účastnit oficiálních propagačních akcí týkajících se premiéry snímku.
Tracy Morgan, Bruce Willis
Poldové
Julia Roberts - ve 23 letech byla Julia asi pěkně protivné kvítko. Během natáčení pohádkového Hooka bojovala s režisérem Stevenem Spielbergem a štáb ji překřtil z víly Zvonilky (Tinkerbell) na Tinkerhell (hell=peklo). Mělo se za to, že za její tehdejší chování mohl rozchod s Kiefrem Sutherlandem.
Julia Roberts
| Columbia TriStar
Jennifer Lopez - během natáčení Jak porodit a nezbláznit se se Jennifer odmítala s kýmkoli ze štábu i kolegů bavit, což vše dosti komplikovalo. Příčinou nesociálního chování prý byl opět rozchod. V té době se Jennifer rozpadl vztah s Marcem Anthonym a byla v centru pozornosti paparazzi.
Jennifer Lopez
| HCE
Steven Seagal - má příšernou reputaci ohledně chování k hereckým kolegům i kaskadérům, kdy byl schopný je kopat do rozkroku jen proto, aby zjistil, jestli mají suspensor nebo ne. Podobné šikaně se nevyhnuli ani "netrénovaní" kolegové. John Leguizamo pronesl během natáčení filmu Boeing 747 v ohrožení nevinnou poznámku a jeho tělo narazilo tvrdě do zdi, poté, co ho Steven napadl. Steven je též známý obtěžováním žen.
Steven Seagal
Steven Seagal - Muž zákona
Marlon Brando - v roce 2001 během natáčení snímku Kdo s koho se Marlon nepohodl s režisérem Frankem Ozem, kterého označoval jako Miss Piggy a odmítal nosit kalhoty (ve všech scénách je proto zabírán pouze od pasu nahoru) a dokonce přinesl zprávu od lékaře s tím, že je na Oze alergický. Podobné to bylo i při natáčení Ostrova Dr. Moreau, kdy odmítal sundat z hlavy chladící pokrývku hlavy a neustále nosil sluchátka s nápovědou.
Marlon Brando
Marlon Brando - Ostrov Dr. Moreau
Wesley Snipes - během natáčení Blade: Trinity seděl Wesley celý den ve svém karavanu a kouřil trávu. Protestoval proti režisérovi Davidovi Goyerovi a studiu New Line Cinema, neboť se domníval, že mu za jeho výkon dluží víc peněz a neumožňují mu kreativní kontrolu nad natáčením. Snipes nakonec komunikoval s Goyerem pouze přes poznámky, které podepisoval Blade.
Wesley Snipes
Wesley Snipes
Mandy Patinkin - během natáčení populárního seriálu Nemocnice Chicago Hope měl Mandy - mírně řečeno - pěkně nabubřelé ego. "Nevšímal jsem si poznámek druhých lidí," uvedl sám Patinkin. "Režiséry jsem ani nenechal, aby na mě mluvili. Byl jsem rozmazlený. Začínal jsem s lidmi jako Miloš Forman, Sidney Lumet, James Lapine, neuvěřitelně talentovanými lidmi. Choval jsem se hnusně, nezajímá mě, zda je má práce dobrá nebo zda za ni mám cenu, nejsem pyšný na to, jaký jsem byl, mrzí mě to."
Mandy Patinkin