Jak se Avengers vyrovnávají s těhotenstvím Black Widow?

Jak se Avengers vyrovnávají s těhotenstvím Black Widow?
Avengers
S něčím pomohou chytře ušité šaty, s něčím kulisy a s většinou akčních a nebezpečných scén samozřejmě kaskadérky. "Kaskadérky dělají nebezpečné triky, ale to dělaly vždy," uvedl Whedon. "Black Widow je ústřední postavou snímku, takže když jsme zjistili, že je Scarlett těhotná, vše jsme naplánovali. Nemuseli jsme redukovat žádné scény. Vše nám funguje."
Jeremy Renner, Scarlett Johansson, Chris Evans, Chris Hemsworth
Avengers
Na řadu samozřejmě přijdou i staré dobré triky jako záběry zblízka a možná dojde i nějakou tu digitální zeštíhlovací kůru (přeci jen kožené oblečky neskryjí ani deko, natož těhotenské bříško), ale jak dodal Mark Ruffalo: "Poradit si není zas tak těžké." Jediným problémem pro Scarlettiny herecké kolegy zůstává počet jejích "dvojnic" pobíhajících po place. "Je to docela sranda začít 'hej, Scarlett' a pak si uvědomit, že to není ona," smál se Chris Evans. "Ale v ničem nás nezpomaluje. Od začátku si odvedla své, běhala, potápěla se, skákala a dělala, co měla. Vypadala, že to má pod kontrolou."
Scarlett Johansson
Avengers
Robert Downey Jr. těhotenství kolegyně dokonce přivítal. Díky větším přípravám je vše pečlivěji naplánováno a natáčení je méně vysilující. "Díky Scarlettinu těhotenství se natáčení zcivilizovalo," dodal s žertem Robert. "Není to tak ubíjející, protože s ohledem na Scarlett to není možné."
Své výhody to má samozřejmě i pro Scarlett samotnou. Všichni, včetně jejích hereckých kolegů, ji obletují. "Ano, všichni ji ochraňují," přiznal Mark Ruffalo. "Všichni se snaží, aby nebyla ve stresu. Je těhotná a ukazuje to, tak ji každý zbožňuje a opečovává."
Dámy, upřímně, které z vás by se nelíbilo být těhotná, když kolem jako motýlci poletují Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Jeremy Renner a Robert Downey Jr.?! :-)