Co víme o 26. sérii Simpsonových?

Co víme o 26. sérii Simpsonových?
co-vime-o-26-serii-simpsonovych-3
Ředitel Skinner na koni.
Dočkali jsme se spousty skvělých epizod. Homer si zkusil roli ekoteroristy, starostlivého otce, internetového piráta, důchodce, fotbalového rozhodčího a legopanáčka. 7. epizoda Žlutá pomsta vtipně paroduje Nespoutaného Djanga (2012), na kterého si hraje ředitel Skinner. Ve 13. epizodě Muž, který modifikoval příliš mnoho se Levák Bob opět pokouší zabít Bárta. 18. epizoda Dny budoucí budoucnosti zase míchá dohromady spoustu sci-fi námětů.
co-vime-o-26-serii-simpsonovych-4
Edna a Ned.
Ve 25. sérii se naposledy objevila Edna Krabappelová. A jak to s odchodem Edny dopadlo? Zatím jsme se nedočkali ničeho určitého. Na konci 13. epizody Muž, který modifikoval příliš mnoho sedí Ned Flanders v křesle a vzpomíná na Ednu. Na ruce má černou pásku a na stole fotku Edny a své první ženy Maude. Žádné podrobnosti o její smrti. Snad se něco dovíme v 26. sérii. Každopádně tato nevědomost dává vznik mnoha spekulacím. Nebyla Edna obětí vraždy? Zabil ji ze žárlivosti ředitel Skinner, její oddaný ctitel? Neskrývá se za zbožným Nedem Flandersem psychopatický zabiják? Snad se dočkáme odpovědí a tvůrci seriálu nenechají Ednu jen tak vyšumět.
co-vime-o-26-serii-simpsonovych-5
Premiéra 26. série se blíží a už známe podrobnosti o některých epizodách. Hned v prvním epizodě Clown in the Dumps (Klaun na dně), která má premiéru 28. září 2014, zemře některá z postav. Producent Al Jean vyvrátil, že by šlo o Ednu Krabappelovou. Jedním z vodítek je, že nepůjde o žádnou z postav, kterou v angličtině dabuje Hank Azaria - Apu, Vočko, šerif Wiggum, komiksák, Kirka Van Houtena, Disco Stu a Carl. Jean dále prozradil, že se jedná o úžasnou postavu, ale žádnou z těch kultovních. Nemusíme se tedy obávat o život nikoho z rodinky.
co-vime-o-26-serii-simpsonovych-1
A co víme o obsahu jednotlivých epizod? V té první (Clown in the Dumps) odejde Šáša Krusty do důchodu. Ve stejný večer bude odvysílaná i 2. epizoda, ve které se setkají rodiny Simpsonovi a Griffinovi. V epizodě Simpsorama se pokusí Bárta zabít Bender ze seriálu Futurama, aby zabránil špatné budoucnosti. Speciální čarodějnický díl XXV. paroduje některý z filmů Stanley Kubricka.
co-vime-o-26-serii-simpsonovych-6
V jednom díle podstoupí Homer hypnózu a stane se opět desetiletým chlapcem. Odmítne vrátit se do dospělosti a skamarádí se s Bartem. V Epizodě The Man Who Came to Be Dinner půjdou Simpsonovi do zábavního parku a nasednou do rakety. Ta s nimi odletí na planetu Rigel 7, kde žijí Kang a Kodos (zelené slintající mimozemské chobotnice). Očekávání jsou velká, už teď je jasné, že nás čeká spousta srandy.
co-vime-o-26-serii-simpsonovych