Absurdní historie: Lidé na Facebooku věřili, že Steven Spielberg zabil živého Triceratopse!

Absurdní historie: Lidé na Facebooku věřili, že Steven Spielberg zabil živého Triceratopse!
Jurský park | Universal Pictures
Pod fotografií se totiž strhla hysterická diskuze na téma „Bože, co za zrůdu mohlo čin provést!“. A nejde bohužel o humor. Skutečně existují lidé, kteří 1) nevěděli, kdo je Steven Spielberg, 2) neznali Jurský park a hlavně 3) VĚŘILI TOMU, ŽE DINOSAUŘI STÁLE ŽIJÍ. Diskuze je to byla značně rozsáhlá a přirozeně v ní (díky bohu) začali převažovat lidé, kteří to nemají v hlavě úplně vymlácené a dělali si z těch "méně bystrých" legraci. Pobouřené reakce přesto stojí za to připomenout (ostatně, internet je podobných lidí stále plný):
Nevím, kdo je ten chlap, ale je to monstrum!
Nikdy mě nepřestane překvapovat nelidskost lidí.“
OMG, tohle je naprosto zvrácené. Jaké nádherné stvoření. Doufám, že tohle někdo zastaví, než bude pozdě.“
Bylo by dost hrozné, kdyby ho jen zastřelil. Ale on ho zabil vlastníma rukama!!!!! To je vážně zvrácené."
Je mi líto každého, kdo nevidí, co se děje. Lidé, jako chlap na fotce, by měli být někam zavření na tisíce let.
Je to nechutné. Nedivím se, že dinosauři vyhynuli. Maniaci jako tenhle zabijí poslední kusy hned, jak je někdo objeví. Měl by jít do vězení.
Pokud trochu umíte anglicky, určitě si projděte celou diskuzi na Branscombově Facebooku. Něco tak zábavného (a současně šíleného) se jen tak nevidí. Sám Branscomb se rozhodl vtip přiživit přidáním fotky z natáčení Čelistí, kde Spielberga označil za zabijáka žraloků a vyzval své čtenáře, aby mu tohoto nebezpečného člověka pomohli identifikovat.
steven-spielberg-zabil-ziveho-triceratopse-a-lide-na-facebooku-tomu-veri-coze
Čelisti | Universal Pictures
Jak kdosi trefně v diskuzi podotkl: "A tihle lidé mohou volit". Co k tomu dále dodat. Snad jen, že by u nových Jurských parků mělo být v titulcích uvedeno "žádný dinosaurus nebyl během natáčení zraněn"... jen pro sichr.