Studio Paramount má jasno: V budoucnu nás zavalí pokračováními

Studio Paramount má jasno: V budoucnu nás zavalí pokračováními
Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic
Co nabídne rok 2015? Pokračování To byl zítra flám 2, Mission: Impossible 5 a Terminátora, následující rok nás čeká dlouho odkládaný Policajt v Beverly Hills 4, Paranormal Activity 5, Star Trek 3, Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic 2, Transformers 5 a G.I. Joe 3. A tím to zdaleka nekončí.
Jeremy Renner, Gemma Arterton
Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic
Vyjma sequelů hodlají v Paramountu rozšířit své konto o několik „zaručených hitů“. Dále se můžeme těšit na animák SpongeBob ve filmu: Houba na suchu, který bude v českých i slovenských kinech uveden 19.2. 2015. Nadějně vypadá i The Gambler režiséra Ruperta Wyatt (Zrození Planety opic) s Markem Wahlbergem v hlavní roli. Dále je na programu found footage Project Almanac, v němž skupinka teenagerů sestrojí stroj času. O snímku se příliš neví, jen to, že by měl být natočen v duchu Kroniky. Posledním želízkem v ohni pro příští rok by měla být nová verze hororu Pátek třináctého, která dorazí do evropských kin 13. března, což je (nepřekvapivě) pátek třináctého.
studio-paramount-ma-jasno-do-budoucna-nas-zaplavi-pokracovanimi
Project Almanac
A co nás čeká v roce 2016, krom snímků, které už jsme zmínili? Nejvíce pozornosti nepochybně přitáhne nový Ben-Hur, který nebude remakem, ale novou adaptací knihy Lewise Wallace. Děj by se měl soustředit hlavně na první část knihy, ještě před tím než Messala Ben-Hura zradí, takže nás vlastně čeká prequel. Režíruje Timur Bekmambetov (Wanted, Noční hlídka), což by mělo zajistit minimálně zajímavý vizuál a dravé akční scény.