Přichází Satan! dostane remake z hororové produkční stáje Michaela Baye

Přichází Satan! dostane remake z hororové produkční stáje Michaela Baye
| 20th Century Fox
prichazi-satan-dostane-remake-z-hororove-produkcni-staje-michaela-baye-1
Jedna z Damienových obětí.
Bayova produkční společnost Platinum Dunes se postarala o remaky Noční můra z Elm Street, Pátek třináctého, 3:15 zemřeš a Texaský masakr motorovou pilou. Nyní přichází další zářez – do Bayových drápů se dostala klasika Richarda Donnera Přichází Satan! z roku 1976 o chlapci jménem Damien, jehož adoptuje rodina s nadějí na hezký život a místo toho zjistí, že si pořídila antikrista.
Pokud máte pocit, že „něco takového už jako remake vzniklo“, nemýlíte se. Předělávku natočil v roce 2006 John Moore, slušně vydělala, navíc stylově doputovala do kin 06.06.06 a i když to nebyla žádná extratřída, v rámci remaků jde ještě mluvit o tom menším zlu. Moore tehdy zachoval původní vyšší věk většiny hlavních hrdinů, což nepochybně Bayova verze změní (v remacích Platinum Dunes nemá nikdo nad 30 let nárok na hlavní roli).
prichazi-satan-dostane-remake-z-hororove-produkcni-staje-michaela-baye-2
Neoficiální propagační obrázek Michaela Baye k jeho produkční společnosti Platinum Dunes
A kdy remake #2 dorazí do kin? To studio neupřesnilo, ale nejspíš se nějak pokusí využít rok 2016, protože je to kalendářně nejbližší rok se šestkou.
A nakonec anketa, které prostě nejde odolat...
Obrázek článku
Víte že...
... natáčení původního filmu provázela série různých nehod a nebezpečných náhod? Gregory Peck například zrušil let do Izraele, což mu zachránilo život. Letadlo se totiž nedlouho po startu zřítilo a nikdo z cestujících nepřežil. Rotvajleři použití v jedné ze scén napadli své trenéry a vážně pokousali kaskadéra. A když Gregory Peck a David Seltzer cestovali do Anglie letecky - každý v jiném letadle - oba stroje zasáhl blesk a musely nouzově přistát.