Složte si Autobota. Přinášíme SOUTĚŽ pro hravé se snímkem Transformers: Zánik.

Složte si Autobota. Přinášíme SOUTĚŽ pro hravé se snímkem Transformers: Zánik.
slozte-si-autobota-soutez-pro-hrave-se-snimkem-transformers-zanik-je-tady-2
Přijde vám poněkud archaický? Správně. Nějak takhle vypadal Transformer mého dětství. Vybral jsem si ho při jedné rodinné návštěvě Německa spolu s transformeřím komiksem. Když pak byla možnost sledovat kabelovku a "náhodou" se tam objevil nějaký ten animovaný příběh o rozložitelných, nepřemožitelných strojích, byl to pro mě nejsilnější magnet. Složit si z kamionu robota, co stavbou kostry připomíná člověka, mi přišlo geniální. Vyhrál jsem si s ním jak se patří. A některé součásti měl dokonce kovové! Teď leží někde v krabici u babičky na vesnici. Nedám na něj ale dopustit.
Transformers: Zánik
Vy si můžete zahrát o jednoho ze tří nearchaických Transformerů, které vám ve spolupráci s distribuční společností CinemArt přinášíme. Postavičky byly inspirovány nejnovějším filmem Transformers: Zánik (2014). Soutěžit můžete o tyto krasavce, s tím, že Autobota máme jednoho a Dinoboti jsou přichystáni dva:
slozte-si-autobota-soutez-pro-hrave-se-snimkem-transformers-zanik-je-tady
slozte-si-autobota-soutez-pro-hrave-se-snimkem-transformers-zanik-je-tady-1
slozte-si-autobota-soutez-pro-hrave-se-snimkem-transformers-zanik-je-tady-1
Soutěžní otázka je následující:
Jakým celovečerním filmem debutoval režisér Michael Bay?
Své odpovědi spolu s fotografiemi vašich vlastních transformeřích hraček zasílejte na soutez@kinobox.cz do neděle 6.7.2014 do 22:00. Skladu a rozkladu zdar!