10 věcí, které bude Ben Affleck potřebovat, aby nás přesvědčil, že opravdu JE Batman

10 věcí, které bude Ben Affleck potřebovat, aby nás přesvědčil, že opravdu JE Batman
Pojďme si vypsat, čím by nás mohl Ben přesvědčit, že je správnou volbou. 

1. Hlas

10-veci-ktere-ben-affleck-bude-potrebovat-aby-nas-presvedcil-ze-opravdu-je-batmanem-8
I když je Temný rytíř naprostou filmovou lahůdkou, Bale svůj hrubší hlas trošku přehnal a Batmanovi je někdy i špatně rozumět. V Batman začíná byl hlas za maskou jemnější a podle mého u něj měl Bale zůstat. Ben by mohl tenhle "nedostatek" vylepšit a zasadit svůj sympatický chraplák.

2. Pomůcky

10-veci-ktere-ben-affleck-bude-potrebovat-aby-nas-presvedcil-ze-opravdu-je-batmanem-4
V Nolanově trilogii jsme viděli spoustu vychytávek, které Batmanovy pomáhaly při chytání záporáků, ale pořád je tu spousta pomůcek, které jsme zatím neviděli. Nějaké moderní armádní zbraně by se rozhodně hodily.

3. Strniště

10-veci-ktere-ben-affleck-bude-potrebovat-aby-nas-presvedcil-ze-opravdu-je-batmanem
Ano, divný bod, ALE...Ben Affleck je jen vzácně hladce oholen a Bruce Wayne by si měl v nových filmech procházet horšími životními situacemi a navíc je již starší a drsnější, takže strniště by mu i dodalo tu správnou image. Batman by pak vypadal bezohledně a drsně, jak to máme z komiksů rádi.

4. Přátelství s Jimem Gordonem

10-veci-ktere-ben-affleck-bude-potrebovat-aby-nas-presvedcil-ze-opravdu-je-batmanem-9
V komiksech je vztah komisaře a Batmana o dost intimnější než v Nolanově trilogii, kde máme pocit, že jsou ti dva prostě jen na té samé straně a bojují spolu proti zlu. V nových filmech bych osobně rád viděl Batmana a Gordona bok po boku s tím, že vědí, že je ten druhý na holičkách nenechá. I kdyby to mělo být znázorněno pouze tím, že bude Batman Gordonovi říkat "Jime".

5. Postoj

10-veci-ktere-ben-affleck-bude-potrebovat-aby-nas-presvedcil-ze-opravdu-je-batmanem-7
Postoj vůči ostatním je Batmanovou silnou stránkou (alespoň v komiksech), která ho dělá naprosto jedinečným. Není na všechny milý, hodný ani naslouchající, ale zato je arogantním superhrdinou, který dost myslí na sebe. Obrázek nahoře je možná až moc přitažený za vlasy, ale kdyby Ben v novém filmu jeho superhrdisnkým kolegům odsekával a shazoval je, zase bychom se o něco víc přiblížili komiksovým základům. "Because I'm Batmaaan!"

6. Detektivní schopnosti

10-veci-ktere-ben-affleck-bude-potrebovat-aby-nas-presvedcil-ze-opravdu-je-batmanem-5
V trilogii vidíme i několik detektivních scén, ale nikdy se nám nedostalo klasické ukázky Batmanových deduktivních schopností, které nás utvrdí v tom, že je opravdu jedním z těch nejlepších detektivů na světě. Tato část Batmanových příběhů je docela důležitá a měla by dostat na plátně prostor.

7. Nový styl boje

10-veci-ktere-ben-affleck-bude-potrebovat-aby-nas-presvedcil-ze-opravdu-je-batmanem-1
Asi bychom se všichni dvakrát pořádně zamysleli, než bychom šli proti Baleovi do ringu. Jeho styl boje nicméně není extra zajímavý (přestože je bitka s Banem snad tím nejlepších, co kdy ve filmech předvedl). Zack Snyder by mohl přijít s něčím novým a propracovanějším. Jen si představte, jaká by to byla pecka, kdyby se Affleck rval se záporáky stylem Liama Neesona

8. Více vozidel

10-veci-ktere-ben-affleck-bude-potrebovat-aby-nas-presvedcil-ze-opravdu-je-batmanem-2
Viděli jsme Batmobil, motorku i letadlo, ale chtělo by to něco jiného. Něco co nám vyrazí dech a donutí automobilky přehodnotit jejich styl návrhů vozidel. A samozřejmě by to mělo být v černé nebo velmi, velmi tmavě šedé barvě :)

9. Větší a lepší Batcave

10-veci-ktere-ben-affleck-bude-potrebovat-aby-nas-presvedcil-ze-opravdu-je-batmanem-3
Sídlo Batmana by mělo být plné různých vychytávek a moderních technologií. Nolan nám tohohle moc nedal a většinou jsme viděli jen Batmanovský oblek a Batmobil. Pořádná základna je stavebním kamenem každé superhrdinské existence a Batman, jako jeden z mála, který vlastně nemá žádnou nadpřirozenou schopnost, bude pořádně vybavenou Batcave potřebovat. 

10. Batman musí Supermanovi nakopat zadek

10-veci-ktere-ben-affleck-bude-potrebovat-aby-nas-presvedcil-ze-opravdu-je-batmanem-6
Tohle snad ani nepotřebuje více rozepisovat. Všichni víme, že tuhle bitvu chceme v kinech vidět a všichni víme, že to musí být megaepické!