Svá data mají snímky Madagaskar 4, Croodsovi 2, Kocour v botách 2, nový Hitman a řada dalších

Svá data mají snímky Madagaskar 4, Croodsovi 2, Kocour v botách 2, nový Hitman a řada dalších
Ale pěkně od začátku - první místo v kalendáři získal snímek studia Fox s názvem Agent 47. Zamíří do kin v únoru 2015 a jde o adaptaci úspěšné videohry, která se již jednoho snímku dočkala a to v roce 2007, kdy se zabijáka ujal Timothy Olyphant. V novém filmu ho hraje Rupert Friend.
sva-data-maji-snimky-madagaskar-4-croodsovi-2-kocour-v-botach-2-hitman-2-a-rada-dalsich
V březnu 2016 si pro nás studio DreamWorks Animation připravilo animovaný snímek Boss Baby v režii Toma McGratha a na leden 2017 snímek Captain Underpants. Druhý jmenovaný film vychází z románů Dava Pilkeye (u nás vyšel zatím jen jeden díl Kapitán Slipy a útok mluvících záchodů) a jedná se dobrodružství dvou školáků, jež pomocí hypnózy přemění ředitele školy komiksového hrdinu Kapitána Slipyho.
V březnu 2017 půjde o kin animák Mumbai Musical v režii Kevina Limy. Jak název napovídá, půjde o první animovaný muzikál ve stylu bollywoodských filmů a námětem je indický epos Rámájana, vyprávěný z pohledu opic. Ještě téhož roku nás v listopadu čeká i druhý díl pravěkého animáku Croodsovi.
Croodsovi
Croodsovi
Začátek roku 2018 začne v únoru muzikálovým dobrodružstvím Larrikins odehrávajícím se v Austrálii. Hlavním hrdinou bude bilby (Bandikut králíkovitý, australský vačnatec), který jednoho dne opustí bezpečnou rodinnou noru a vydá se na dobrodružnou cestu přes nebezpečné vnitrozemí. V květnu téhož roku nás čeká i čtvrtý díl patričky z Madagaskaru. A konec roku pak bude patřit Kocourovi v botách. Jeho druhý díl nese název Puss in Boots 2: Nine Lives & 40 Thieves a nemohu si pomoci, ale vyvolává to ve mě dojem, že se Kocourek potká možná i s Alibabou a 40 loupežníky. :-)
Kocour v botách
Kocour v botách | BontonFilm
Výběr animovaných snímků na další roky bude tedy bohatý, zvláště když uvážíme, že jsou ve hře i Pixar, Disney a další studia...