Čtvrtá série Kravaťáků začala. Co nám řekl první díl?

Čtvrtá série Kravaťáků začala. Co nám řekl první díl?
Čtvrtá série odvysílala první díl a dává najevo, že bude zase pěkně našláplá. Pojďme si projít několik bodů, na které se můžeme v nové sezóně těšit. 

1. Mike má novou práci

ctvrta-serie-kravataku-zacina-co-noveho-prinese-3
Show byla původně založená na tom, že mladý Mike praktikuje právničinu bez oprávnění, neboť nechodil na žádnou právnickou školu a tento fakt dával seriálu určitou permanentní napjatou atmosféru. Když Mike z neustálého strachu z odhalení přijal nabídku do jiné práce, napětí je vlastně pryč.
Narozdíl od předešlých sérií, kdy Harvey a Mike tahali za ten samý provaz, tentokrát je uvidíme stát na opačných stranách.

2. Scottie je pryč

ctvrta-serie-kravataku-zacina-co-noveho-prinese-2
Harvey byl známý jako proslulý sukničkář, který nedokáže udržovat zdravý vztah. Poté, co se na scéně objevila Scottie, se vše změnilo a Harveyho jsme viděli v úplně jiném světle. Když teď Scottie odešla z firmy, Harvey se nejspíše vrátí do starých kolejí (a podle prvního dílu tomu tak opravdu je). Přesto se však snad něčemu přiučil a bude teď lidem i více důvěřovat.  

3. Mike a Rachel se problémů rozhodně jen tak nezbaví

ctvrta-serie-kravataku-zacina-co-noveho-prinese-1
Rachel a Mike měli vždy tak trochu problémový vztah, neboť k sobě nebyli dostatečně upřímní a měli před sebou díky firmě, v níž oba pracují, spoustu překážek. Přesto se na ně stačilo jednou podívat a bylo jasné, že k sobě prostě patří. V této sérii ale Rachel pracuje pro Harveyho a Mike (podle prvního dílu) proti němu, takže bude všechno ještě komplikovanější. 

4. Littova zástava srdce

ctvrta-serie-kravataku-zacina-co-noveho-prinese
Po závažném incidentu, kdy se Litt sesypal u soudu, se jeho povaha naprosto změnila a je dost možné, že jeho nové já zastíní obvyklou "drsnou a nemilosrdnou stránku", která většinou případy s přehledem vyhrává.