Sharknado zpátky na scéně - První spot a plakát ke dvojce právě teď na vašich monitorech!

Sharknado zpátky na scéně - První spot a plakát ke dvojce právě teď na vašich monitorech!
Sharknado je z onoho céčkového těsta, které nemělo nijak velké ambice ani rozpočet. JENŽE - tentokrát se scenáristé společně s režisérem utrhli ze řetězu a do filmu naflákali takové množství potrhlých nápadů, až se z toho stal kult. On už ústřední nápad s tornádem, které unese stádo žraloků a poté je „vysype“ na město, by si skoro zasloužil nějakou prestižní cenu.
zralokonadno-zpatky-na-scene-prvni-spot-a-plakat-ke-dvojce-prave-ted-na-vasich-monitorech
Nechvalně proslulá béčková společnost Asylum každopádně Sharknadem aka Žralokonádem překročila vlastní stín a natočila první opravdový megahit, jehož jméno znají diváci po celém světě. Snímek se dokonce podíval do kin a při televizní premiéře si ho nenechalo ujít dva miliony lidí. Asylum přirozeně hodlá nečekanou zlatou žílu vytěžit a tak se blíží pokračování s podtitulem Ten druhý, které přenese dění z Los Angeles do samotného New Yorku.
Níže se můžete podívat na první TV spot k filmu:
Český kanál Universal Channel uvede Sharknado 2:Ten druhý v exkluzivní premiéře již 31.července 2014 ve 21.20 hodin, tedy pouhých 24 hodin od uvedení celosvětové premiéry v USA. V hlavních rolích se přirozeně vrací Ian Ziering (Beverly Hills 90210) a Tara Reid (série Prci, prci, prcičky).