Rychle a zběsile: Zahraje si bratr Paula Walkera i v dalším díle?

Rychle a zběsile: Zahraje si bratr Paula Walkera i v dalším díle?
Paulovi bratři na place RaZ 7. Vlevo Caleb, vpravo Cody.
Úmrtí Paula Walkera natáčení Rychle a zběsile 7 na nějaký čas zastavilo. Studio hledalo nejméně násilné řešení, jak hotový materiál využít, aniž by musela být Paulova postava vystřižena. Nakonec byli přizvání na plac Paulovi bratři Cody a Cale, aby za pomoci triků za svého bratra zaskočili a pomohli s dokončením nenatočených scén. Nyní je již dotočeno a objevila se zajimavá spekulace, že by si mohl Cody Walker zahrát v Rychle a zběsile 8. Zatímco v sedmičce "jen zaskakoval", v dalším dílu by již měl vlastní roli.
rychle-a-zbesile-zahraje-si-bratr-paula-walkera-i-v-dalsim-dile
Paulovi bratři na place RaZ 7. Vlevo Caleb, vpravo Cody.
Ale napřed k Paulovi - pokud to náhodou nevíte, jeho Brian O’Conner v sedmičce nezemře. Pouze se odebere do ústraní, aby se věnoval klidnému rodinnému životu. Tím samozřejmě v partě vzniká určité místo, které mohou scenáristé někým v osmičce zaplnit. A proč ne třeba Brianovým bratrem, jehož by si zahrál právě Cody. Tuto informaci přinesla osoba, která má prý k natáčení filmu hodně blízko, přičemž dále dodala: "Cody samozřejmě nemůže Paula nahradit, ale producenti byli opravdu vděční, že jim pomohl s dokončením filmu. Navíc je ohromně šarmantní sympaťák. Byla by to pocta samotnému Paulovy, kdyby jeho bratr Cody dále nesl v sérii příjemní Walker."
Pokud by se Codyho obsazení potvrdilo, byla by to pro jeho kariéru nepochybně průlomová role. Rychle a zběsile 7 v režii hororového guru Jamese Wana (Insidious, V zajetí démonů) vstoupí do kin 9. dubna 2015.