Sci-fi Na hraně zítřka se představuje filmem o filmu. SOUTĚŽTE o zajímavé ceny.

Sci-fi Na hraně zítřka se představuje filmem o filmu. SOUTĚŽTE o zajímavé ceny.
Soutěžit můžete o 3 dámská trička.
Tom Cruise, Emily Blunt
Příběh filmu se odehrává v blízké budoucnosti. Mimikové, hmyzu podobní mimozemšťané, vytrvale útočí na Zemi a mění velká města v hromadu sutin s milióny lidských obětí. Podplukovník Bill Cage (Cruise), který se nikdy nezúčastnil ani jediné bitvy, je náhle degradován a poté je bez přípravy a s mizernou výzbrojí nasazen do téměř sebevražedné akce. Cage je během několika minut zabit, ale před svou smrtí se mu podaří zabít Alphu. Jakýmsi zázrakem opět ožívá na začátku stejného proklatého dne a musí znovu bojovat a umřít... a znovu a znovu. V každé další časové smyčce je však Cage otrlejší, zkušenější a mazanější a v boji proti Mimikům dokáže své rozvíjející se schopnosti lépe využívat. V boji mu po boku stojí i příslušnice zvláštních jednotek Rita Vrataski (Blunt), která pustoší řady Mimiků více než kdokoliv z pozemšťanů.

Film o filmu Na hraně zítřka:

Sci-fi snímek Na hraně zítřka vstupuje do českých kin tento čtvrtek 5. června a my jsme si pro vás spolu se společností Warner Bros. Pictures připravili soutěž o zajímavé ceny. Hrajeme o 3 dámská trička, 3 obaly na mobilní telefon a 3 zápisníky s tematikou filmu. (fotky cen najdete v galerii článku)
Tom Cruise
Na hraně zítřka
A nyní již k soutěžní otázce:
Knižní předloha jakého autora stála za vznikem filmu Na hraně zítřka?
Své odpovědi zasílejte na soutez@kinobox.cz do pátku 6. června 2014 do 22:00. Tak soutěžte. A kdyby to náhodou nevyšlo, zkuste to znovu. Naděje umírá poslední.