Co je pravdy na tom, že je Robert Pattinson kandidátem na nového Indiana Jonese?

Co je pravdy na tom, že je Robert Pattinson kandidátem na nového Indiana Jonese?
Robert Pattinson / Indiana Jones | Lucasfilm Ltd.
Asi nepřekvapí, že podle neověřených zpráv existuje list herců, kteří by se mohli mladého Indiana Jonese ujmout. Spekulace o obsazení Pattinsona se objevila čtyři roky zpátky, kdy tajný zdroj uvedl: "U Disneyho hledají cestu, jak dlouhodobě Indiana Jonese využít. Cítí, že má série velký potenciál na mnoha úrovních, ať už jde o filmy nebo třeba videohry, které mohou vygenerovat více peněz, než filmy. Rob je momentálně mezi kandidáty nejvýše díky tomu, co ukázal ve Twilight. Ale konkurence bude tvrdá".
drb-tydne-robert-pattinson-je-hlavnim-kadidatem-na-noveho-indiana-jonese
Takto nyní vypadá Shia LaBeouf
Pokud se ptáte, proč se nebude navazovat na linii filmového syna Shiy LaBeoufa z Království křišťálové lebky, pak je to proto, že herec ukázal Hollywoodu záda a hodlá se do budoucna věnovat umělečtějším projektům a svému pytli...
Každopádně vás můžeme uklidnit. Studio Patinsonovo obsazení nikdy ani nezmínilo a sám herec později uvedl, že jde opravdu jen o něčí výmysl.
Nicméně, pokud automaticky odsuzujete Pattinsona pro jeho výkon v Twilight, pak vězte, že on sám nemá roli Edwarda Cullena nijak v lásce: "Čím déle jsem četl scénář, tím více jsem toho chlapa nenáviděl. A tak jsem se ho rozhodl hrát jako maniodepresivního chlápka, co se nenávidí. Navíc je to 108letý panic, takže je zřejmé, že s ním není něco v pořádku.". Pattinson podobných hlášek utrousil více a na všechny se můžete podívat níže:
Stmívání
Za Kinoboxu mu přejeme všechno nejlepší a co nejlepší role do budoucna.