Oslavenkyně Eva Green ráda provokuje. A když došlo na Sin City, byl z toho problém

Oslavenkyně Eva Green ráda provokuje. A když došlo na Sin City, byl z toho problém
Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil | Dimension Films
V rámci plakátů jsme toho viděli už hodně. Amputované končetiny, mrtvolně vypadající děti, hektolitry krve na stěnách, herce předstírající orgamus. Nic z toho nikdy nevzbudilo kontroverzi. Zato Eva Green v průsvitném župánku k Sin City 2 je zřejmě největším plakátovým smilstvem, jaké lze vytvořit.
K Sin City vždycky patřily krásné poodhalené ženy. První díl mimo jiné stavěl na svůdných křivkách Jessicy Alby a to nejen v trailerech, ale i na plakátech. Je proto nepochopitelné, proč se stal trnem v oku cenzorů plakát s Evou Green k pokračování, který rozhodně není nijak extra lascivní a nevhodný:
Eva Green
Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil
Těžko se věří tomu, že tak málo, jako lehce odhalená hruď, skutečně stačilo k zákazu. Sázel bych spíš na to, že MPAA nevoněla kombinace krásné poodhalené ženy se zbraní v ruce. Faktem je, že snaha nepustit plakát do oběhu (což se minimálně v amerických kinech povedlo) nijak neovlivnila samotný internet, kde ho díky kontroverznímu rozhodnutí nasdílely snad všechny internetové filmové servery. Robert Rodriguez tak mohl MPAA nakonec poděkovat. Lepší reklamu si pro svůj film ani přát tehdy nemohl.