Morfujeme! Strážci vesmíru aka Power Rangers míří do kin a mají výborné scenáristy!

Morfujeme! Strážci vesmíru aka Power Rangers míří do kin a mají výborné scenáristy!
Původní série běžela v letech 1993 až 1996 a šlo o slušný unikát. Seriál byl natočen na motivy japonského seriálu Kyôryû sentai Jûrenjâ, přičemž američtí tvůrci ve své verzi použili akční scény a souboje zordů z japonského originálu. Dokonce to lehce poznáte, že je seriál "sešit" ze dvou různých show - v japonské verzi totiž ztvárnil žlutého strážce chlapec, kdežto v americké verzi dívka (proto nemá žlutý strážce v kostýmu žádná prsa.).
Za novou celovečerní verzí bude stát studio Lionsgate, které má nahrabáno díky Stmívání, Hunger Games a Divergenci. Peníze na realizaci by tedy chybět neměly. Že by se Strážci vesmíru konečně dočkali verze, která (v rámci kvality) nebude k smíchu? Možná. Těžko ale říct, jestli by ona absurdita fanouškům nechyběla. Vždyť takový crossover mezi Strážci vesmíru a Želvami ninja je jednou z nejbezvadnějších věcí, co kdy byla natočena!
Šance na kulervoucí výsledek jsou každopádně slušné, neboť studio angažovalo k sepsání scénáře duo Ashley Miller a Zack Stentz, kteří společně napsali komiksové pecky X-Men: První třída a Thor. A aby těch silných jmen neměli noví Strážci vesmíru v titulích málo, bude na příběhu spolupracovat i zkušený Roberto Orci (Transformers, Star Trek, Amazing Spider-Man 2), který film současně zaštítí z pozice výkonného producenta.