Čeká Hulka další sólovka?

Čeká Hulka další sólovka?
Avengers: Age of Ultron | concept art
To už přirozeně díky Avengers neplatí. Mark Ruffalo si navíc získal fanoušky na svou stranu, takže v pořadí již třetí sólovce Hulka nic nestojí v cestě. Teoreticky. Pořád jsou tu dva filmové průšvihy, které mají účetní Marvelu v živé paměti. Díky nim, když došlo v posledních letech na diskuzi ohledně další sólovky, padalo ne. Původní televizní Hulk Lou Ferrigno, který v Avengers: Age of Ultron monstrum dabuje, ovšem tvrdí něco jiného:
ceka-hulka-dalsi-solovka-1
Tvůrce komiksů Stan Lee (uprostřed) mezi novým Thorem (Chris Hemsworth vlevo) a původním Hulkem (Lou Ferrigno vpravo).
Jelikož teď zachránil svět (v prvních Avengers), v Marvelu vytváří další sólovku s Hulkem. To vše ale až po Avengers: Age of Ultron.
ceka-hulka-dalsi-solovka
Podle komiksu Planet Hulk již jeden snímek vznikl - jde o animovaný videofilm z roku 2010, u nás uvedený pod názvem Hulk na neznámé planetě.
I kdyby to byla jen fáma, stejně je jasné, že v Marvelu nevydrží odolávat věčně, neboť chtějí ze svých hrdinů dostat co nejvíce. U Hulka by nicméně mohla být situace zajímavější, neboť v předloze není jen klaďasem. Fanoušci ve velkém spekulují, že by pro další Hulkův film mohly být využity komiksy Planet Hulk a War World Hulk. Ve zkratce v nich jde o to, že je Hulk pro svou neovladatelnou povahu vyhoštěn ze Země. Dostane se na planetu Sakaar, tam se po zotročení stane vůdcem rebelie a následně planetu ovládne. No a když už někde šéfujete a máte k ruce armádu, přirozeně se půjdete pomstít těm, co vás odněkud vyhostili – což by byla ideální dějová linka pro Avengers 3.
Teorii, že Marvel po téhle variantě sáhne, podporuje studiem uvolněný concept-art, na němž je Tonyho speciální protihulkovské brnění Hulkbuster:
Avengers: Age of Ultron
Avengers: Age of Ultron | concept art
Pokud se třetí sólovky Hulka dočkáme, nebude to dříve, než ve Fázi 3.
Obrázek článku