Robin Williams se vrátí jako táta v sukni!

Robin Williams se vrátí jako táta v sukni!
Mrs. Doubtfire - Táta v sukni | 20th Century Fox
A navíc klasiku zatraceně komerčně úspěšnou, neboť při rozpočtu 25 milionů dolarů film vydělal celosvětově 440 milionů. Šlo o období, kdy ještě komediální star-power Robina Williamse naplno zářila a režisér Chris Columbus dokázal točit svěží filmy. Je vlastně až s podivem, že se dodnes neobjevilo pokračování. Studio Fox 2000 hodlá tuto "chybu" napravit.

Trailer na původní film:

Povolalo proto zpátky Columba i Williamse, aby společně oživili tátu v sukni. Scénář napíše David Berenbaum, který v roce 2003 prorazil zábavně připitomělým Vánočním skřítkem s Willem Ferrellem a následně svůj potenciál utopil v rodinných taškařicích Zoom: Akademie pro superhrdiny a Strašidelný dům. Ano, o nějaké extra výhře se opravdu mluvit nedá.
Robin Williams, Sally Field, Pierce Brosnan
Mrs. Doubtfire - Táta v sukni | 20th Century Fox
Robin Williams nenatočil sólový hit již pěkně dlouho a pokud jste měli to štěstí vidět jeden z dílů sitcomu The Crazy Ones, kde hraje hlavní roli, pak víte, že v něm pořád ona zběsilá komediální jiskra zůstala. Vidět ji po letech znovu v kině by mi osobně vůbec nevadilo. Snad ho scénář nepotopí.
Víte že...
... je Mrs. Doubtfire - Táta v sukni i držitelem řady ocenění? Na svém kontě má mimo jiné Oscara pro nejlepší masky a dva Zlaté glóby (Nejlepší film - Komedie/Muzikál a Nejlepší výkon herce ve filmu - Komedie/Muzikál).