Návrat velkého blondýna do Prahy. Pierre Richard přijede jako vinař.

Návrat velkého blondýna do Prahy. Pierre Richard přijede jako vinař.
„Vzhledem k tomu, že ani já nejsem nejmladší, toto téma mě velmi oslovuje a jsem nesmírně rád, že mohu slečnu Kuchařovou v jejím konání podpořit,“ říká s lehkým nadhledem Pierre Richard.
navrat-velkeho-blondyna-do-prahy-pierre-richard-prijede-jako-vinar-1
Pierre Richard a jeho vinice.
„Nesmírně mě potěšilo, že člověk takového formátu, jakým pan Richard je, podpoří mou nadaci, která působí jen v České republice. Na osobní setkání s ním se moc těším a věřím, že to bude nejen pro mne velký zážitek. Obdivuji ho za jeho nesmírnou vitalitu, za to jak je ve svém věku činorodý. Myslím, že by nám všem mohl jít příkladem,“ netají se Kuchařová svým obdivem k muži, kterému bude letos 80 let a který se při své návštěvě České republiky před dvěma a půl lety ukázal být ve skvělé formě.
navrat-velkeho-blondyna-do-prahy-pierre-richard-prijede-jako-vinar-2
Produkci svého vinařství představí Pierre Richard na řízené degustaci vedené předním českým sommeliérem Ivo Dvořákem a vedle toho i svým divákům a fanouškům. Setkání s širokou veřejností proběhne ve čtvrtek 24. dubna v prostoru kavárny Lucerna.
Původně
navrat-velkeho-blondyna-do-prahy-pierre-richard-prijede-jako-vinar
měl slavný komik přijet do Prahy už v lednu a měl v plánu důležité oficiální vyjádření. „Svěřil se nám, že už nebude hrát a bude se věnovat jen a jenom vinařství. Naplánovali jsme, že toto rozhodnutí oficiálně oznámí v Praze. Ale Pierre mezitím přijal roli ve filmu a začal natáčet. To je prostě on,“ směje se Martin Kopecký, který se Richardovým vínům věnuje.