Sienna Miller se připojuje k Bradleymu Cooperovi ve filmu American Sniper

Sienna Miller se připojuje k Bradleymu Cooperovi ve filmu American Sniper
Bradley Cooper
Snímek American Sniper bude vyprávět životní příběh legendárního amerického vojáka Chrise Kylea, který byl členem Navy SEAL.
sienna-miller-se-pripojuje-k-bradleymu-cooperovi-ve-filmu-american-sniper
Bradley Cooper
Doposavad jsme věděli, že se hlavní mužské role ujme dvakrát na Oscara nominovaný Bradley Cooper. Teď už je nám známo i obsazení jeho ženy - zhostí se jí Sienna Miller (Hvězdný prach, G.I. Joe, Casanova). 
Scénář napsali Scott McEwen a Jim DeFelice již v roce v roce 2012. Chris Kyle byl znám jako jeden z nejlepších sniperů. Ostatní mariňáci mu přezdívali "Legenda", zatímco u jeho nepřátel se chytla přezdívka "Ďábel".
Od roku 1999 do roku 2009 držel Chris rekord v největším počtu zabití v historii americké armády (což sice není něco, čím se můžete běžně vytahovat u rodiny své přítelkyně, ale v Americe to berou trošku jinak).
Arnold Vosloo, Sienna Miller
G.I. Joe
Pentagon v minulosti oficiálně potvrdil více než 160 Kyleových obětí (předchozí rekord byl 109). Na Kyleovu hlavu byla dokonce v Iráku vypsaná odměna. Amráda Chrise neskutečně podporovala a respektovala, neboť to byl právě on, kdo ostatním vojákům chránil záda. Kyle ale nebojoval pouze z dálky (střela z 2,100 yardů se zapsala do dějin), ale setkal se i se soubojem z blízka. Otevřeně s tiskem mluvil i o ztrátě dvou jeho blízkých kamarádů.
Uvidíme, co si pro nás Clint Eastwood jako režisér připravil tentokrát. Osamělá jízda výjimečného hrdiny, jenž v sobě zadržuje existencionální problémy, to je každopádně látka, která by mu měla dokonale sednout.