Angelina Jolie: "Má dcera se jako jediná Zloby nebála."

Angelina Jolie: "Má dcera se jako jediná Zloby nebála."
Jak ale sama přiznala, musela se velmi snažit, aby ji k tomu děti pustily. Musely jí slíbit, že nikomu nic neprozradí. Ona jim pak vysvětlila o čem snímek je a proč se Maleficent stala známou temnou postavičkou.
"Řekla jsem jim, že jim budu vyprávět její skutečný příběh, ale že ho nesmí nikomu říct," líčila Angelina v rozhovoru v rámci propagace snímku. "Byla to pro mě zkouška, jako pro každého rodiče. Druhý den jsem slyšela Shiloh, jak se hádá s dalším dítětem a Meficent brání s tím, že jí nikdo nerozumí. Ta hádka mi ukázala, že je třeba ten film natočit. Snímek Maleficent neobhajuje, ale ukazuje, jak se dostala na scestí a řekne lidem, co předtím nevěděli."
angelina-jolie-ma-dcera-se-jako-jedina-maleficent-nebala
Kromě Angelininy 5 leté dcery Vivienne, která se ujme role princezny Aurory, se ve snímku objeví i její starší sourozenci Pax a Zahara. "Mysleli jsme si, že by byla zábava, aby naše děti hrály v našich filmech a mohly se k nám na place připojit," uvedla Angelina na adresu toho, že si její děti ve snímku zahrají. "Nechceme z nich ale mít herce, to není ani můj ani Bradův cíl."

Dabovaný trailer:

Postavička Maleficent je pro většinu dětí příliš strašidelná. Je hubená, vysoká, na hlavně má ošklivé černé rohy, vystouplé lícní kosti a pronikavé žluté oči. K takovému stvoření se prostě nepřiblížíte. České děti by možná trošku víc odvahy měly s ohledem na zkušenosti s našimi čerty, ale kdo ví...
Pro filmaře se to každopádně ukázalo být slušným problémem. K jednotlivým rolím potřebují i děti a ty se prostě k Angelině odmítly třeba jen přiblížit. Na řadu proto přišla Angelinina nejmladší dcera Vivienne, která jako jediná ukázala největší odvahu a byla ochotná se k mamce v ošklivé masce vydat.
Angelina Jolie
Zloba – Královna černé magie
"Další 3leté a 4leté děti ke mně prostě odmítly jít. Musely jsme najít dítě, které se mě nebude bát a tak se malou princeznou Aurorou stala naše Viv. Třeba náš Pax, když mě poprvé na place viděl, strachy utekl. Myslela jsem si, že si dělá srandu a běžela jsem za ním a nakonec ho našla v slzách. Musela jsem si před ním kousek po kousku sundat svou masku a ukázat mu, že je to jen kostým a že se nemusí bát." Pax i Zahara si střihnou roli "křoví" ve scéně se křtem princezny, kdy Maleficent na Auroru i celé královstí uvalí kletbu.
"Musela jsem kolem nich nenávistně projít," uvedla Angelina. "Ale samozřejmě jsem měla největší chuť se u nich zastavit a mrknou na ně." To, jak to Angelině s dcerkou Viv ve filmu sluší, si můžete prohlédnout na fotografii výše.