Godzilla: Série nových obrázků + reportáž ze speciální projekce

Godzilla: Série nových obrázků + reportáž ze speciální projekce
Pokud jste výše zmíněný trailer neviděli, je dobré s ním začít:
Studio chce nastartovaného zájmu přirozeně využít a rozhodlo se fanoušky potěšit prvním pořádným pohledem na celé monstrum. Jako bonus přidalo tabulku, která porovnává velikosti různých Godzill. Ta současná bude vůbec největší - svou výškou cca sto metrů převýší původní Gojiru dvojnásobně:
Godzilla
Godzilla
Mnohem zajímavější detaily nicméně odhalila speciální projekce v německém Hamburku, kde Edwards pustil novinářům dvacet minut z filmu a krátce o něm i poreferoval. Díky tomu nyní víme, že postava Bryana Cranstona bude jedním z fyziků, kteří tak tak odvrátí v atomové elektrárně katastrofě. Situace má bohužel své následky a ty o 15 let později zaútočí na lidstvo. S hrozbou by si mělo poradit vojenské komando s vlakem převážejícím radioaktivní nálož. Tuhle část příběhu bude mít na starost fyzikův syn, zelený mozek v podání Aarona-Taylora Johnsona. Co je ale nejzajímavější - ve filmu bychom se měli dočkat více monster a ne jen jednoho. Přítomní novináři ukázku označili za pochmurnější verzi Cloverfieldu. Což nezní vůbec špatně.
V galerii článku se můžete podívat na další nové fotografie. A kdy se Edwardsovy Godzilly dočkáme v českých kinech? 15 května 2015.