Po Jak jsem poznal vaši matku přijde pohled z druhé strany barikády

Po Jak jsem poznal vaši matku přijde pohled z druhé strany barikády
| 20th Century Fox Television
CBS si pro začátek objednala pouhý pilot a ne rovnou celou sérii, aby zjistila co na ní řeknou diváci. O seriál se budou starat lidé zodpovědní za HIMYM. Na internetu se již objevily desítky různých spekulací o tom, kdo by si ve spin-offu mohl zahrát a jaké nové postavy se nám představí. Docela možné je i to, že se nová "parta" bude skládat pouze z ženského osazenstva. 
Jak jsem poznal vaši matku
| 20th Century Fox Television
Jediné co stanice zatím do světa vypustila, jsou stručné charakterisiky několika postav:
Sally: Slečna oklo 20ti let, která si uvědomuje, že Gavin, s nímž už je rok vdaná, není ten pravý.   
Danny: Starší bratr Sally a její naprostý opak. Je právníkem, jenž není zrovna nadšený z toho, že se k němu Sally nastěhuje po rozchodu s Gavinem. 
Todd: Jeden z jejích nejlepších kamarádů, který je naopak nadšen, že má za spolubydlící právě Sally. (Danny a Todd budou dost možná novým Marshallem a Lily)
Juliet: Barney této skupiny. Pařmenka, která věděla od začátku, že s Gavinem Sally nevydrží.
Frank: "Sexy nerd", který je zabouchlý do Sally. Jestliže je Sally novým Tedem, tak Franka nejspíš čeká osud nové Robin. 
Jak jsem poznal vaši matku
| 20th Century Fox Television
Vypravečem bude pochopitelně "budoucí Sally". Vypadá to, že se HIMYDu dočkáme, ale důležitou otázkou je zda uspěje i u diváků. Ti nyní nepůsobí vůbec přesyceni a většinou slýchám na tento spin-off pozitivní názory. Těšíte se na nový seriál nebo už Vás nebaví ani současné epizody "Matky"?
P.S. Pokud to z článku nevyznělo, jde sice o spin-off, ale nebude přímo navazovat na původní seriál tím způsobem, že by vyprávěl příběh Tedovy manželky. Budou tu úplně nové postavy a tudíž i úplně nový otec.