Režisér Smrtonosné pasti a Predátora míří z vězení do Mexika. A bere s sebou Nicolase Cage.

Režisér Smrtonosné pasti a Predátora míří z vězení do Mexika. A bere s sebou Nicolase Cage.
Následoval nechvalně proslulý propadák Vikingové (více jsme se o problémech při natáčení rozepsali zde), o tři roky později přišel příšerný remake Rollerball a následující rok dějově zmatené Zelené peklo, což je (navzdory slušnému obsazení) ekvivalent scenáristického bordelu.
reziser-smrtonosne-pasti-a-predatora-miri-z-vezeni-do-mexika
Arnold Schwarzenegger a John McTiernan při natáčení Predátora.
V posledních letech o Johnu McTiernanovi nebylo slyšet, neboť v rámci jednoho vyšetřování lhal FBI a to mu zajistilo teplé místečko ve vězení. Nedávno mu konečně skončil trest a již se stihl upsat akčnímu thrilleru Red Squad, aby měl po opuštění vězení co na práci. Natáčení by mělo odstartovat letos a hlavním hrdinou bude bývalý agent DEA, který si věci dělá po svém, což má často značně destruktivní výsledky. Jeho nový úkol razanci vyžaduje: Má dát dohromady nekompromisní tým, který si vyrazí do malého městečka na hranici mezi USA a Mexikem, aby sesadila z trůnu místního narkobarona.
Producent filmu Richard Rionda Del Castro o McTiernanově angažování řekl: "Jsme nadšení, že bude režírovat Red Squad. Jako režisér je známý pro chytré, vzrušující akční filmy. Je to ten typ režiséra, který náš film vyžaduje."
Red Squad tvůrci dále přirovnávají ke klasice Sedm statečných, scenáristé projektu mají nicméně na kontě převážně nezajímavá béčka. Do hlavní role byl navíc obsazen Nicolas Cage, který v posledních letech točí jednu hovadinu za druhou. Nedávno uvedený solidní thriller Zmrzlá zem nicméně ukázal, že Cage pořád ještě dokáže předvést výkon bez šílených grimas.
Obrázek článku