Deset dost divných věcí, které během slávy stihl Shia LaBeouf

Deset dost divných věcí, které během slávy stihl Shia LaBeouf
Shia LaBeouf | Sigur Rós - Fjögur Píanó
Jistě, na tom být svůj a dělat věci po svém určitě není nic špatného, konec konců Shia má za sebou poměrně fascinující a kvalitní práci, ale otázkou zůstává, jaká je ta správná míra a kdy už to všechno začíná být divné...
Shia LaBeouf
Pravidla mlčení
Ostatně posuďte sami, zde je deset jeho nejpodivnějších akcí, kterých se za posledních pár let dopustil:

Údajně ohrožoval souseda nožem

Tato událost se měla odehrát v roce 2005, kdy se Shia vrátil domů a nemohl zajet do garáže, kterou blokoval jeho soused hovořící se svou přítelkyní. Shia nespustil ruku z klaksonu a křičel na souseda, ať se pohne. Když odmítl, najel do jeho auta svým. Ještě téhož večera se měl v mužově bytě objevit s nožem v ruce. Oba se prali až do příchodu policie. Sám Shia tento incident později vysvětloval tak, že muž urazil jeho matku a že když si vzal nůž a kamaráda, aby ho doprovodil do jeho bytu, naskákalo tam na něj 6 chlapů...

Otevřeně hovoří o tom, že spal s přítelkyněmi jiných lidí

O tom, že celebrity asi nepatří mezi nejstálejší partnery, není třeba mluvit. Mají příležitosti, netrápí je účty, tak si žijí, jak chtějí. Konec konců nepodvádí jen oni, každé druhé manželství u nás končí rozvodem. Takových případů je v běžném životě mnoho... Jenže nikdo z daných lidí to asi tak rád a veřejně nesděluje jako Shia. Ten v jednom z rozhovorů veřejně přiznal, že měl sex se svými zadanými kolegyněmi Megan Fox a Isabel Lucas. Shia se prostě viditelně vůbec nezajímá o to, zda by daná situace mohla někomu ublížit...
Megan Fox
Megan Fox

Byl zatčen u Walgreens

Shia byl zatčen za neoprávněné vniknutí do obchodu Walgreens. Herec velmi vydatně oslavoval své 21. narozeniny, ale neměl cigarety a v hotelu se sehnat nedaly, tak šel naproti do Walgreens. Ovšem místo cigaret koupil krém na obličej. Na hotelu se převlékl a šel si koupit znovu cigarety, ale rozptýlili ho gumoví medvídci. Po návratu na hotel se ještě jednou převlékl a vyrazil konečně pro zmíněné cigarety, to už ho ale ostraha zatkla.

Kvůli roli rozlil i kyselinu

Jak daleko byste zašli, abyste se vžili do role? Když Shia přijal roli ve snímku Charlie Countryman, upustil před herce i filmový štáb kyselinu. Byl nahý, rozbíjel věci a stále viděl sovu (možná proto, že s ním ve filmu hraje Ron?)
Shia LaBeouf, Evan Rachel Wood
Charlie musí zemřít

Kvůli roli v Nymfomance poslal v emailu i obrázek svého penisu

A ani na chvíli nezaváhal. Jakmile se dozvěděl, o čem snímek Nymfomanka bude, byl pro. Na žádost producentů, jestli je to nutné, se vůbec neptal.

Svlékl se pro nejdivnější hudební videoklip

Do dnešní doby asi nikdo úplně nechápe, co tím chtěl básník říci. Hovoříme o videoklipu skupiny Sigur Rós k jejich písni Fjogur Piano. Obsažená nahota je navíc v celém klipu asi to nejnormálnější. Však se podívejte sami:
Shia LaBeouf

Opsal film Howard Cantour

Krátký film s názvem Howard Cantour.com opsal z knihy Daniela Clowese Justin M. Damiano. Dialogy slovo od slova převzal bez jakéhokoli odkazu na původního autora. Shia se to později snažil vysvětlit tím, že se snažil poukázat na problém plagiátorství. Na druhou stranu se ho ale dopustil sám a jednoho dne možná bude čelit žalobě. Zda to skutečně byla snaha o to na něco upozornit, nebo jen ukradení práce někomu jiného, to ví jen on sám.
Shia LaBeouf
Wall Street: Peníze nikdy nespí

Napadl muže v baru

Shia zamířil minulý měsíc do londýnského baru se svou přítelkyní Miou Gothovou a její matkou. Během návštěvy se dostal do potyčky s jedním z návštěvníků, kterou ukončil tím, že mu vlepil jednu dobře mířenou hlavičku do nosu. Nikdo neví, co se v baru stalo, ale podle všeho to vypadá, že muž mohl urazit Miinu matku. Závěr, zda to bylo oprávněné, si udělejte sami...

Nosí papírové pytlíky na hlavě

Na berlínské premiéře Nymfomanky si nasadil na hlavu papírový pytlík s dírami na oči a nápisem "Už nejsem slavný". Tento nápis měl nejspíš odkazovat na Shiův výrok, že odchází z veřejného života. Bylo to dost kontraproduktivní, neboť rázem zaplnil přední stránky všech periodik.
Shia LaBeouf
Shia LaBeouf | Sony

Smrděl Bradu Pittovi

Shia je metodický. Hodně metodický. A snaží se do každé role maximálně ponořit. Když natáčel Železná srdce, rozhodl se - protože hrdinové filmu prakticky nevylezou z tanku - že se nebude sprchovat. Aby měla jeho postava autentický "nádech". Po chvíli to přirozeně přestalo vonět kolegům, včetně Brada Pitta a Shia musel být ubytovaný jinde než zbytek štábu. Jo a také si vytrhl na place první den zub, protože jeho postava mít zub neměla.