John Travolta se možná dočká dalšího comebacku – tentokrát jako protivník Jamese Bonda!

John Travolta se možná dočká dalšího comebacku – tentokrát jako protivník Jamese Bonda!
| Lionsgate
Rýsuje se totiž šance, že by si zahrál záporáka v nadcházejícím Bondově dobrodružství. Během rozhovoru pro The Telegraph Travolta řekl, že si vždycky chtěl vždycky zahrát padoucha v bondovce a tento sen je prý nyní na dosah. Travolta mluvil s producenty Bonda a setkání shrnul následovně: „Hrozně rád bych to udělal. V dalším filmu půjdou tvůrci jinou cestou, mluvil jsem s Barbarou Broccoli a mém možném obsazení a líbilo se jí to.
John Travolta
Bez soucitu | Lionsgate
Barbara Broccoli je dcera slavného producenta původních bondovek Alberta R. Broccoliho. Barbara nějakým způsobem spolupracovala na bondovkách od Chobotničky (1983) a od Zlatého oka (1995) sama filmy produkuje. Pokud tedy má někdo slovo v tom, kdo bude obsazen, je to rozhodně ona.
Na oficiální vyjádření ohledně Travoltova ne/obsazení si nyní musíme počkat. Osobně bych s ním ale problém neměl. Pravda, v posledních letech nic moc extra nepředvádí, ale nemělo by se zapomínat, že když ho postavíte jako záporáka Tváří v tvář hrdinovi, dokáže být zatraceně zábavný protihráč.
Obrázek článku