Shia LaBeouf nadále ve spárech šílenství: Tentokrát perlil na Berlinale

Shia LaBeouf nadále ve spárech šílenství: Tentokrát perlil na Berlinale
A aby toho nebylo málo, dráždí Shia okolí svým chováním. Napřed pronikly na veřejnost spory z placu válečného Fury (Shia se pro větší autenticitu odmítl během natáčení mýt a první den si dokonce vytrhl před kolegy zub!). No a nyní zaperlil na Berlinale při premiéře nezkrácené verze Nymfomanky. Jeden by řekl, že podobný film už nemůže mít kontroverznější propagaci, ale Shia překvapil. Napřed provedl husarský kousek na tiskové konferenci, kde na otázku ohledně lechtivých scén ve filmu odpověděl: „Když rackové sledují rybářskou loď, je to proto, že věří, že hodí do moře sardinky“. Poté vstal a odešel. Zní to jako HROZNÁ kachna, takže video:
Shia LaBeouf
Všimněte si dvou podstatných detailů. V prvé řadě to, jaké oblečení má Shia na sobě. Kdyby tak rychle nevyklidil pole, pral bych se za teorii, že v něm spal v samotném sále, natěšený na tiskovou konferenci. A za druhé – skutečně mu chybí zub! Jak je vidno, zprávy z natáčení Fury nepřeháněly.
To ale není ta největší perla z Berlinale. Mnohem lepší kousek si Shia schoval na později pro Červený koberec. Tam sice přišel již ve slušivém obleku, ale s pytlíkem na hlavě, na němž byl nápis „Už nejsem slavný“.
shia-labeouf-nadale-ve-sparech-silenstvi-tentokrat-perlil-na-berlinale
Shiu jsem považoval a pořád ještě považuji za jednoho z nejschopnějších mladých herců. Pokud se ale někdo podobným způsobem topí ve „vlastní genialitě“, nemůže ho ani sebevětší talent zachránit od pádu. Tady to vypadá na hotovou smrtící kometu. Co myslíte, dokáže jí nakonec Shia uhnout?