ExpendaBelles: Postradatelné mají režiséra a zápletku jak z Charlieho andílků

ExpendaBelles: Postradatelné mají režiséra a zápletku jak z Charlieho andílků
Robert Luketic
Režisérem ExpendaBelles se stává Robert Luketic, který má na kontě použitelný thriller Oko bere, romanci Chceš mě, chci tě nebo Pravou blondýnu. Loni uvedl do kin Paranoiu s Gary Oldmanem, Harrisonem Fordem a Liamem Hemsworthem a šlo o jeden z nejhůře hodnocených filmů roku. I když vezmeme to nejlepší, co Luketic natočil, stále nic z toho nenaznačuje, že by byl vhodným kandidátem na akční výplach z partou drsných žen. Což je poměrně razantní změna strategie, neboť v Expendables vždy volilo studio režiséra, jenž nějaké ty „žánrové koule“ projevil. Takže proč Luketic?
expendabelles-postradatelne-maji-rezisera-a-zapletku-jak-z-charlieho-andilku
Robert Luketic
Inu, ono možná nepůjde o "ženské Expendables"doslova (ostatně, scénář napsala dvojice, která stojí za zmíněnou Pravou blondýnou). První nástřel děje hovoří o neúspěšném průniku Navy SEALs do ostrovního doupěte, kde je vězněn jeden z nejlepších světových jaderných vědců. Po zpackané misi přichází na řadu jednotka agentek, které se budou snažit na místo proniknout v přestrojení za luxusní eskort. Když se k téhle zápletce připočte v obsazení spekulovaná Cameron Diaz, člověk se těžko ubrání podezření, že chce studio vytvořit nové Charlieho andílky. Ale možná je to jen náhoda a ve výsledku nepůjde o takovou taškařici, jak děj a jméno režiséra naznačují.
expendabelles-postradatelne-maji-rezisera-a-zapletku-jak-z-charlieho-andilku-1
Společně s Cameron Diaz (na obrázku) jsou s filmem nejčastěji spojované herečky Sigourney Weaver, Linda Hamilton, Meryl Streep a Milla Jovovich
Studio by rádo do filmu uvrtalo co nejvíce hvězd, oficiálně zatím ale nikdo obsazen nebyl. ExpendaBelles by měly do kin dorazit příští rok.
Obrázek článku