Jason Statham se vrátí jako Mechanik zabiják a nadobro opouští Kurýra

Jason Statham se vrátí jako Mechanik zabiják a nadobro opouští Kurýra
Ono se dalo tušit, že si Statham roli Franka Martina už nikdy nezopakuje. Možná jste zaznamenali, že aktuálně běží na Prima COOL seriál Kurýr, který na filmy navazuje a kde Franka hraje Chris Vance. Původně chtěli tvůrci seriálu Stathama, ten ale odmítl. Zastupující Vance se „originálu“ rovnat nemůže, své fanoušky si nicméně našel, díky čemuž již letos na podzim odstartuje v televizi druhá sezóna. A zřejmě někomu došlo, že když může televizní Kurýr fungovat bez Stathama, proč by to nešlo u toho filmového?
jason-statham-se-vrati-jako-mechanik-zabijak-a-nadobro-opousti-kuryra-1
Seriálový Kurýr Chris Vance
Čeká nás proto nová trilogie, která celou sérii tak trochu restartuje. Jejím smyslem bude odkrytí počátků Frankova profesního života. Chápete správně – nová filmová trilogie o kurýrovi bude prequel. Zatím nebyl oznámen režisér, scenárista ani nový představitel hlavní role. Uvidíme, s čím studio přijde.
Abychom ale jen neprobírali, kde Statham nebude. Jeho fanoušky nepochybně potěší, že natočí pokračování solidního thrilleru Mechanik zabiják, v němž zaučoval Bena Fostera v zabijáckém oboru. !!NÁSLEDUJE SPOILER!! Kouzlo původního snímku nicméně stálo i na Fosterovi, s nímž na konci Statham zúčtoval. Je otázkou, jestli bude ve dvojce sólo, nebo mu najdou nového parťáka. Nepochybně nějakou chytrou hlavu napadne i to, že by šlo Fosterovu postavu oživit. Doufejme, že na tuhle variantu nedojde. Ne každý by měl mít výdrž Cheva Cheliose. !!KONEC SPOILERU!!
jason-statham-se-vrati-jako-mechanik-zabijak-a-nadobro-opousti-kuryra
Jason Statham a Ben Foster vytvořili v thrilleru Mechanik zabiják dobře šlapající dvojku.
Mimochodem, zrovna Foster by roli Franka Martina klidně mohl převzít.
Dvojku Mechanik zabiják natočí německý režiséř Dennis Gansel, který se ve svých filmech obvykle věnuje válečné tématice a kdysi v kinech debutoval nechvalně proslulou teenagerovskou komedií Holky to chtěj taky.