Seriálový Sherlock se ve 4. sezóně nejspíš vrátí až za dva roky

Seriálový Sherlock se ve 4. sezóně nejspíš vrátí až za dva roky
Už se to neděje jen u Doctora Who, ale i u Sherlocka dostáváme zbytečné sliby, které nás naplní očekáváním a poté se změní maximálně ve vztek. 
Benedict Cumberbatch
Nejhorší na tom je, že Moffat se k důvodu přesunutí vysílání ani pořádně nevyjádřil. Prohodil jen: "Nemám zdání, kdy to bude. Producenti zrovna teď pracují na rozvrhu a já mám plné ruce práce na nové sérii Doctora Who. Ale když jste vydrželi dva roky čekat na sérii třetí, tak to snad vydržíte znovu."
Rupert Graves
Jasně, zdržení je to pochopitelné. Scénář vyžaduje čas, natáčení nebo o zaneprázdněné herce, kteří teď neví kam dřív skočit. Nejenže Benedict Cumberbatch je teď jedním z nejžádanějších herců světa, ale i Martin Freeman bude účinkovat v seriálu bratří Coenů. A dokonce i Mark Gatiss, hrající Sherlockova bratra Mycrofta, se upsal úspěšné show Hra o trůny.
Amanda Abbington
Dva roky nebo pět, hlavní je, aby se pořad vrátil ve stejné kvalitě, jakou imponoval v prvních dvou sériích (ano, hlásím se ke skupině sherlockianů, kteří třetí řadu odsuzují). Jestli to má zabrat tolik času, tak prosím.
Díváte se na Sherlocka? A štve vás dlouhé čekání na další série, nebo jste ochotni ho zkousnout?