Rambo míří do světa videoher. Mají se fanoušci na co těšit?

Rambo míří do světa videoher. Mají se fanoušci na co těšit?
rambo-miri-do-sveta-videoher-maji-se-fanousci-na-co-tesit
Na nejnovější videohře, která by měla využít výhod moderních technologií, pracují vývojáři z Reef Entertainment. Hra ponese prostý název Rambo The Video Game, je ve vývoji pro konzole Playstation 3 a Xbox 360 a datum premiéry zatím není známo. A na co se fanoušci mohou těšit? Podle autorů hry na nejpamátnější scény z celé série, přičemž hratelnost se bude skládat nejenom z přestřelek, ale i stealth momentů, soubojů s noži či ničení základen. Zní to lákavě, hra je ale ve vývoji již poměrně dlouho a dokonce se dočkala odložení vydání o rok (což u her, stejně jako ve světě filmu, nikdy neznamená nic dobrého).
Venku je již několik trailerů a upřímně, příliš důvěry u fanoušků nevzbuzují:
A ještě jedno hrozivé gamaplay video, ukazující minimální volbý pohyb:
Rozhodně se musí tvůrcům nechat, že se skutečně snaží pracovat se základními kameny série a nechybí řada kultovních scén. Ale to zpracování je (minimálně v rámci videí) poměrně žalostné, nemluvě o tom, že hlavní hrdina ani omylem v obličeji nepřipomíná svůj slavný herecký předobraz.
V době, kdy vznikají hry typu Beyond Two Souls, nabízející fotorealistické ztvárnění herců, působí pixelový Rambo jako výsměch. Na telefonech a tabletech by podobná hra nejspíš zářila. Pokud ale finální produkt na konzolích nenabídne propracovanější facelift, obávám se nejhoršího.
Obrázek článku