Režisér Jon M. Chu dráždí fanoušky: Channing Tatum se možná vrátí v G.I. Joe 3

Režisér Jon M. Chu dráždí fanoušky: Channing Tatum se možná vrátí v G.I. Joe 3
G.I. Joe: Odveta
Válka mezi Cobrou a G. I. Joe zuří léta a stála nemálo životů. Jedním z padlých byl v případě dvojky i Channing Tatum, lídr původního týmu, který v roce 2009 pod vedením Stephena Sommerse dorazil do kin. Jednička sice něco málo vydělala, rozhodně ale nezářila a studio proto k pokračování přistoupilo téměř jako k restartu. Vzalo úplně nový tým a z minula se vrátil jen Tatum, aby na malém prostoru předal žezlo Dwayneu Johnsonovi.
Byl by to ideální plán, kdyby se během produkce Odvety nestihl stát Tatum megahvězdou. Najednou ho diváci chtěli a film už s ním moc nepočítal. Studio proto poručilo pár dotáček, aby se Tatumova role nafoukla, nic se ale nedalo změnit na tom, že jeho Duke jde v první třetině pod kytky.
channing-tatum-by-se-mohl-vratit-v-gi-joe-3
Jon M. Chu, který dvojku natočil, aktuálně připravuje třetí díl se scenáristou Evanem Daughertym (Sněhurka a lovec, natáčené Želvy ninja). "Diváci se mohou těšit na mnoho zábavných překvapení. Bude to opravdu zábava, jdeme úplně novým směrem," řekl Chu v rozhovoru pro MTV. Došlo i na otázku ohledně možného návratu Tatumova Dukea a Chu překvapivě neřekl ne. "Nikdy nevíte. Storm Shadow umřel v jedničce a vrátil se v pokračování. Na G.I. Joe je nejlepší, že nikdy nevíte, kdo se vrátí a kdo ne."
Je bez debat, že Tatumovo pošťuchování s Johnsonem v úvodu Odvety nebylo vůbec marné. Tak třeba si to pánové v budoucnu zopakují.
Obrázek článku