Blended: Po zpívání na svatbách a 50 různých schůzkách se Adam Sandler a Drew Barrymore vydávají do Afriky!

Blended: Po zpívání na svatbách a 50 různých schůzkách se Adam Sandler a Drew Barrymore vydávají do Afriky!
Drew a Adam samozřejmě zestárli a s nimi i jejich hrdinové. Už to nejsou svobodní, po sňatku bažící snílci, ale unavení svobodní rodiče, kteří se i přes svá životní zklamání snaží najít partnera, který by jim s jejich životem a ratolestmi pomohl. A že to nemají lehké - Lauren (Barrymore) má 2 syny a Jim (Sandler) 3 dcery. Oba proto zariskují a vydají se na rande naslepo. Vyklube se z něj poměrně slušná katastrofa a po vzájemné schůzce se shodnou na jediné věci - že už toho druhého nechtějí nikdy potkat. Jenže to by se nesměli snažit uchvátit své děti a zařídit jim rodinnou dovolenou uprostřed afrického safari, kde budou muset jeden týden sdílet apartmá...
Dovolená za trest
Děti budou krásně roztomilé, nepříjemně upřímné a snad na nás čeká i více zábavných okamžiků, než kolik ukázal právě čerstvě uvolněný trailer:
V dalších rolích se představí Joel McHale jako Laurenin bývalý manžel Mark, Wendi McLendon-Covey coby její nejlepší kamarádka Jen, Kevin Nealon, Jessica Lowe, Terry Crews a Dan Patrick jako hosté hotelu. Rolí dětí hlavních hrdinů se ujali Bella Thorne, Emma Fuhrmann, Alyvia Alyn Lind, Kyle Red Silverstein a Braxton Beckham. CZ premiéra je 10. července 2014.