Jack Reacher s tváří Toma Cruise dostane ještě jednu šanci

Jack Reacher s tváří Toma Cruise dostane ještě jednu šanci
jack-reacher-2-potvrzen
První zprávy o možném sequelu se vyrojily již letos v únoru, až nyní se ale projekt hýbe dopředu – našel svůj knižní předobraz. Filmaři budou tentokrát vycházet z nejnovějšího Leeho knihy Never Go Back, která se dostala na pulty letošní podzim. Příběh Reachera zavede na vojenskou základnu do Virginie, kde se má sejít se starou známou na večeři. Když konečně dorazí, zjistí, že byla žena obviněna a uvězněna. Reacher, jak je jeho dobrým zvykem, spustí soukromé vyšetřování.
McQuarrie je aktuálně plně zaměstnaný pracemi na Mission: Impossible, tudíž s jeho návratem nemáme počítat. Naopak by se měl vrátit Tom Cruise v roli Reachera, s čímž se fanoušci knihy musí naučit žít. Patřím mezi ně a na Cruiseovu obranu – není v té roli vůbec špatný. Filmaři upravením Reachera na „jeho menší velikost“ (v knize má hrdina téměř dva metry) nicméně postavě hodně vzali.
Trochu překvapivá je informace, že by měl druhý Jack Reacher vzniknout ještě před pátou Misí, jejíž produkce oficiálně odstartuje v roce 2015. Cruise přitom ještě nedávno mluvil o tom, že by před jejím natočením rád dal dohromady závodní drama Go Like Hell s Josephem Kosinskim (Nevědomí).
Obrázek článku