Nejděsivější "scénář" - herci, kteří někoho zabili ve skutečném životě

Nejděsivější "scénář" - herci, kteří někoho zabili ve skutečném životě
Dexter | Showtime
1. Witt
10-hercu-kteri-nekoho-zabili-4
Komediální herečka byla u soudu shledána vinnou, když v jejím domě našli jejího manžela ubodaného otvíračem dopisů. Otvíračem dopisů!
2. Amy Locane-Bovenizer
10-hercu-kteri-nekoho-zabili-2
Herečka z populárního Melrose Place byla odsouzena ke třem letům za mřížemi kvůli způsobení masivní bouračky. Rodina, která v ní ztratila příbuzného, trvala maximálně na 10 letech.
3. Charles S. Dutton
10-hercu-kteri-nekoho-zabili-ve-skutecnem-zivote
Dlouho před filmem Vetřelec 3 byl tento charismatický herec předvolán před soud za vraždu a nelegální držení střelných zbraní.
4. Lillo Brancato Jr.
10-hercu-kteri-nekoho-zabili-6
Herec, kterého jsme mohli vidět jako syna Roberta De Nira v Příběhu z Bronxu, byl odsouzen za přepadení, krádež a zabití policisty.
5. Skylar Deleon
10-hercu-kteri-nekoho-zabili-1
Zabití manželského páru na jejich jachtě mohlo projít Dexterovi, ale ne Skylarovi. Jméno osudného plavidla bylo paradoxně "Zaslouženě".
6. Rebecca Gayheart
10-hercu-kteri-nekoho-zabili-7
Při bouračce tato kráska zabila 9letého kluka. "Onen pocit viny je se mnou každý den a bude až do konce života," řekla poté médiím v roce 2005.
7. Matthew Broderick
10-hercu-kteri-nekoho-zabili-3
Na dovolené se svou přítelkyní v Irsku naboural Matthew své BMW do menšího Volva. Řidička a spolucestující druhého auta, matka s dcerou, byly na místě mrtvé. Matthew skončil s pouhou zlomenou nohou.
8. Robert Blake
10-hercu-kteri-nekoho-zabili-8
Herec byl shledán vinným za zabití své manželky. Dostal trest za vraždu první třídy.
9. Lane Garrison
10-hercu-kteri-nekoho-zabili-5
Když mu bylo 26, tak herec z Útěku z vězení pod vlivem kokainu a alkoholu naboural a zabil 17letého chlapce. Byl odsouzen na 40 měsíců ve vězení.
10. John Wilkes Booth
10-hercu-kteri-nekoho-zabili
Divadelní herec John zabil před mnoha lety jistého chlápka jménem Abraham Lincoln. Nikdo už to nicméně neřeší, neboť byl několik dní poté zastřelen.